Spor Okullarında Bahar Dönemi
Gelibolu Belediyesi´nin 2016 yılından bu yana çeşitli branşlarda ücretsiz olarak sürdürdüğü spor okullarının bahar dönemi aktiviteleri başlıyor. Futbol, basketbol ve voleybol branşlarındaki bahar dönemi eğitimleri 14 Haziran´a kadar devam edecek.
Gelibolu Belediyesi´nin ilçede sporu tabana yaymak, sportif müsabakalar aracılığıyla takım ve mücadele ruhunu geliştirmek, çocukların sosyal ve bedensel gelişimine katkı sağlamak amacıyla 2016 yılından bu yana sürdürdüğü spor okullarında eğitimler 8 eğitmen 440 öğrenciyle 12 ay boyunca devam ediyor.
6-14 yaş arası çocuklara üç branşta eğitim veren spor okullarından eğitim alan çocuklar bu aktivitelerden ücretsiz olarak yararlanıyor. Futbol, basketbol ve voleybol dalında hizmet veren spor okullarının 2020 yılı bahar dönemi eğitimleri ise 14 Haziran´a kadar devam edecek. Aktiviteler basketbol branşında 2 antrenör, 1 beden eğitimi öğretmeni ile 160 öğrenci, voleybolda 1 antrenör 1 sınıf öğretmeni ile 70 öğrenci, futbolda 2 antrenör, 1 beden eğitimi öğretmeni ile 200 öğrenci olmak üzere toplam 3 branşta 8 eğitmen eşliğinde 440 öğrenci ile gerçekleştiriliyor.
-
1
AK PARTİ TEŞKİLATI AİLELERİYLE BULUŞTU
-
2
TRUVA BAKIR'DAN SAĞLIK ALTYAPISINA DESTEK
-
3
GÖKÇEADA’DA ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR
-
4
BAŞKAN RESUL CAN’DAN BİRLİK MESAJI
-
5
LAPSEKİ’DE DEV İFTAR SOFRASI
-
6
2034 YILINDA DEVLETE GEÇİYOR
-
7
GEYİKLİ BELEDİYESİ’NDE PROMOSYON GALİBİ ZİRAAT BANKASI
-
8
GÜNEŞHAN’DAN MİLLİ PARKLAR TEPKİSİ
-
9
ÇİFTÇİ BU ŞARTLARDA NASIL ÜRETECEK?
-
10
ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ’NİN 111. YILINDA GURUR TABLOSU



