SKORDAN ÇOK HAKEM KARARLARI MAÇA DAMGA VURDU 

SKORDAN ÇOK HAKEM KARARLARI MAÇA DAMGA VURDU 

Süper Amatör Kümede Mücadele eden Çanakkalespor, Kepezspor karşılaşması 1-1 lik beraberlikle tamamlanırken iki takımda 1 puanı paylaştı.

Kepez Atatürk Spor Kompleksi Sentetik Sahada oynanan maça Çanakkalespor baskılı başlayan taraf oldu. Bulduğu bir çok fırsatı cömertçe harcayan Çanakkalespor aradığı golu 45+2. dakikada sol kanattan aldığı topu sert bir vuruşla tamamlayan Emican Aytekin oldu. Maçın orta hakeminin kararlarının maçın önüne geçtiği ilk yarıda Çanakkalespor iki kez elle oynama gerekçesiyle penaltı kararı beklerken, Kepez Spor ise bariz gol şansını engellemekten dolayı kırmızı kart bekledi. Ancak maçın ne orta hakemi neden yardımcıları bu kararları vermedi. Maçın ilk yarısı 1-0 Çanakkalespor'un üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ikinci yarısında yine atak oynayan ve fırsatlar bulan Çanakkalespor oldu. Ancak bulduğu net fırsatları gole çeviremezken uzatma dakikalarında kalesinde beraberlik golünü gördü.


 

BASIN SÖZCÜMÜZ TUĞBERK GÜZEL’DEN MAÇ SONU AÇIKLAMA : 

“Bugün Kepez Atatürk Stadı’nda Kepezspor ile oynadığımız maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldık. Golümüzü ilk yarıda harika bir vuruşla Emircan Aytekin kaydetti.

Sezon öncesi başkanımız, yönetimimiz ve teknik kadromuz çok çalıştı ve iyi bir takım kurmak için çok çaba sarfettiler bu sebepten dolayı hem bizlerin hem de taraftarımızın maçtan beklentisi çok yüksekti ve beraberliğe açıkçası hepimiz üzüldük. Ancak şunu belirtmek isterim ki hakem kararları ile maalesef maçın yönünü değiştirdi, oyunun sertliğine gerekli müdahalelerde bulunmadı, gerekli yerlerde eli düdüğüne gitmedi ve skoru da etkiledi. 

Ne olursa olsun kaliteli iki takımın mücadelesini izledik ve keyifli bir maç oldu. Bizleri statta en iyi şekilde ağırlayan Kepezspor yönetimine ve Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’a teşekkür eder, Kepezspor’a kalan maçlarında başarılar dileriz.”