MÜDÜRLER ARASI TURNUVA

MÜDÜRLER ARASI TURNUVA

Bu sene 5.'si düzenlenen Çanakkale Belediyesi Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası, Belediye Başkanı Muharrem Erkek'in başlama vuruşu ile start aldı.

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamındaki etkinlikler içinde yer alan, Belediye personelinin birlikte mücadele etme duygusunu ve ekip ruhunu geliştirmek, ayrıca çalışanların moral ve motivasyonuna katkı sunmak amacı ile düzenlenen müsabakalar, Kültür İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğünün karşılaşması ile başladı.

16 Eylül Pazartesi günü gerçekleşen etkinlik öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muharrem Erkek, “Bu turnuvanın Avrupa Hareketlilik Haftası içinde yer alması çok anlamlı. Hayatımızda ne kadar çok yürüyüş, ne kadar çok spor olursa o kadar sağlıklı oluruz. Stresin bu kadar yüksek olduğu bir dünyada, çalışma hayatında spor çok önemli” dedi. Düzenlenen turnuva kapsamında ormanların yeniden yeşermesi için fidan bağışında bulunulacak olmasının da çok anlamlı olduğunu kaydeden Başkan Erkek, “Ağaçların yaşaması, havamızı, suyumuzu, toprağımızı korumak yalnızca bizler için değil gelecek nesiller açısından da çok önemli. Daha doğmamış çocuklara sağlıklı bir çevrede yaşama hakkı sunmalıyız. Bu nedenle “Her gol bir fidan olsun” sloganı çok önemli” diye konuştu.

Belediye Başkanı Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, CHP İl Başkanı Av. Levent Gürbüz, Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Eroğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye çalışanlarının katıldığı ilk gün karşılaşmasında başlama vuruşunu da Başkan Erkek gerçekleştirdi.

Karşılaşmalar, 27 Eylül Cuma günü düzenlenecek olan final töreni ile son bulacak.