Tarih: 15.04.2016 08:45

Miniklerin Futbol Şenliği

Facebook Twitter Linked-in

Çanakkale 2015-2016 sezonu U 12 ve U 11 Minikler Futbol Şenliği Mayıs ayında başlayacak. Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), U 11 ve U 12 Minikler Futbol ligleri ile ilgili teknik toplantısını yaparak liglerin ilk adımını attı. Yapılan toplantıda, liglerin statüleri görüşülerek fikstürleri belirlendi.

Buna göre U 11 ve U 12 Minikler Futbol Şenliği adı altında gerçekleştirilecek ligler 7-8 Mayıs tarihlerinde başlayacak. U 12 Minikler Futbol Şenliği 18 kulübün katılımı ile yapılacak. İki grupta mücadele edecek takımlar Biga ve Çanakkale´deki maçlarda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmalar tek devre lig usulüne göre oynanacak. 2015-2016 Sezonu U 12 Minikler Futbol Şenliği müsabakalarında 2004 ve daha küçük doğumlu olan Futbolcular oynayabilecek.

Çanakkale Grup Merkezinde iki grup halinde organize edilen ligin A Grubunda Çanakkale Esenler Gençlik ve Spor Kulübü, Bozcaadaspor, Hastanebayırıspor, Yeşil Bayramiçspor ve Geyiklispor, B Grubunda ise Çanakkale Barbarosspor, Lapsekispor, Dardanelspor, Yeni Eceabatspor, Kepezspor ve Gelibolu Sinanspor 17 takımları mücadele edecek. Biga Grup Merkezinde ise C Grubunda Bigaspor, Çiçeklidedespor, Adaspor, Gümüşçayspor, Biga Kavaklık Gençlikspor ve Ecespor takımları mücadele edecek. U 12 Minikler Futbol Şenliği Ligi grup Müsabakaları sonucunda, gruplarında 1. ve 2. olan takımlar (6 takım) Statü gereği, Çanakkale 18 Mart Stadında final grubu maçları oynayacak.

U 11 Minikler Futbol Şenliğinde ise toplam 14 takım mücadele edecek. Çanakkale ve Biga olmak üzere iki grup merkezinde yapılacak karşılaşmada Çanakkale´deki A grubunda; Hastanebayırıspor, Dardanelspor, Kepezspor, Arslancapor, Ezinespor, Çanakkale Barbarosspor, Çanakkalespor FK ve Bozcaadaspor, Biga´daki B Grubunda ise Bigaspor, Yeşil Bayramiçspor, Çiçeklidedespor, Lapsekispor, Ecespor ve Ç.Umurbeyspor kulüplerinin 11 yaş takımları mücadele edecek. Bu karşılaşmalar da 7-8 Mayıs tarihlerinde başlayacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —