Tarih: 12.10.2024 21:52

MHP'DE ŞOK İSTİFA

Facebook Twitter Linked-in

Kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas’ın ardından bu defada MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından görevden alındı.

 

İttifak ortaklarının yönetim kademesinde yaşanan bu değişimin genel seçimlerde bir milletvekili kaybedilmesi ve yerel seçimlerde hezimete uğranması ile bağlantılı olduğu ve tüm teşkilatlarda yenilenmenin süreceği öğrenildi.

 

“BAĞLILIĞIM ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR DEVAM EDECEK…”

MHP Çanakkale İl Başkanlığı görevinin sona erdiğini sosyal medya hesabından duyuran Ali Tuğrul Yıldırım, kamuoyu ile şu mesajı paylaştı; “Hayatım boyunca onurumla, dimdik şekilde mensubu olduğum Milliyetçi Ülkücü Harekete aidiyetim ve neferliğim ile Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye bağlılığım ömrümün sonuna kadar devam edecektir. Süreç boyunca bizlerden desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye, Genel Merkez Yetkilisi tüm Genel Başkan Yardımcılarımıza ve Genel Merkez Çalışanlarımıza şükranlarımı sunarım.

 

Beraber gece gündüz demeden bizlerle omuz omuza mücadele eden MHP Çanakkale İl Başkan Yardımcılarıma, İl Yönetim Kurulu Üyelerime, Ülkü Ocakları İl Başkanıma ve Yönetimine, Türkav Başkanıma ve Yönetimine, Türkiye Kamu Sene Bağlı Başkan ve Yönetimlerine, Kaçep Başkan ve Yönetimlerimize, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Encümenlerimize, İlçe Başkanlarıma, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerime ve Gönlünü Milliyetçi Ülkücü Harekete vermiş Tüm Teşkilatlarımıza canı gönülden teşekkür ederim.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —