Kaleseramik´ten Yılın İlk İhracatı
Firma, ilk ihracatını Kanada, İngiltere ve Suudi Arabistan´a yaptı
Çanakkale´nin Çan ilçesinde faaliyet gösteren Kaleseramik, yılın ilk ihracatını Kanada, İngiltere ve Suudi Arabistan´a gerçekleştirdi.
Kale Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Sert, fabrikada düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Avrupa´nın 3´üncü, dünyanın 12´nci büyük seramik karo üreticisi konumunda olduklarını söyledi.
Sert, bu önemli seviyeye, tek noktadan, Türkiye´den ihracat yaparak ulaştıklarını belirterek, şunları kaydetti:
"Şirketimiz 66 milyon metrekare yıllık üretim kapasitesiyle tek alanda üretim yapan dünyanın en büyük seramik kuruluşudur. Türkiye´de yüzde 30´a ulaşan pazar payımızla sektörde liderliğimizi sürdürüyoruz. Bugün Avrupa´dan Amerika´ya, gelişen Ortadoğu´dan Afrika pazarlarına kadar 400´ü aşkın ihracat noktamız bulunuyor ve 100 ülkede Kale Grubu´nun ürünleri satılıyor."
Genel Müdür Sert, Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale´nin yanı sıra Edilcuoughi ve Edilgres markalı ürünleri yurt içi ve uzak coğrafyalardaki showroomlarda tüketicilerle buluşturduklarını kaydetti.
Konuşmanın ardından kurban kesildi ve seramik karo yüklü tırlar yola çıkarıldı.
Bu arada, yılın ilk ihracatını Kanada, İngiltere ve Suudi Arabistan´a gerçekleştiren Kaleseramik, ilk yurt içi sevkıyatını ise Trabzon, İstanbul ve Antalya´ya yaptı.
-
1
Kars’ta 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri rahmet ve minnetle anıldı
-
2
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çanakkale mesajı
-
3
Kars Valisi Ziya Polat'ın Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajı
-
4
ŞEHİTLER ABİDESİNDE 111 YIL ÇOŞKUSU
-
5
Artvin’de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi
-
6
ÇANAKKALE SAVAŞLARININ PERDE ARKASI
-
7
Ramazanın son iftarı Çanakkale'de yapılacak
-
8
ÇANAKKALE RUHU MATEMATİKSEL BİR DEHA VE STRATEJİ HARİKASIDIR
-
9
ÇANAKKALE’DE 111 YILLIK GURUR
-
10
BAYRAMDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ SEFER













