Tarih: 22.10.2024 11:15

GİDER'DEN BARIŞ'A ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Gider, kendisini il başkanlığına gelişinde karşılayan Barış ile toplantı salonunda bir süre görüşerek “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına atanan Barış’ın bugüne kadar partinin her kademesinde görev yapmış biri olarak ekibiyle çok güzel işler yapacağını dile getirdi.

Geçen dönem AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Aynur Yavaş ve ekibinin güzel işler yaptığına şahitlik ettiklerini belirten Gider, “İnanıyoruz ki bu dönemde Recep Başkan da aldığı bayrağı çok daha iyi yerlere çok daha ileriye götürecek. Ben Recep başkanın il başkan yardımcılığından sonra mahalle başkanlığını da yaptığına şahidim yani her hangi bir görev ayırmaksızın partisi ve memleketi için elinden ne geliyor ise yapan bir arkadaşımız . Oluşturduğu ekibi de gördüm onlar da beni mutlu etti. Bizim hizmet etmek için kişilerle uğraşma, kişilerle var olama lüksümüz yok . Siyaset genişleyerek yapılmak zorundadır, siyaset sokaklarda insanlarla yapılmaktadır ve inanıyorum ki bu ekip sokakla birlikte siyaset yapıp, siyaset bayrağını en yukarılara taşıyacaktır. Ben kendilerine şimdiden başarılar diliyorum ve inanıyorum ki il başkanımız Ömer Faruk beyin başkanlığında önümüzdeki dönem çok daha güzel işlere imza atacalar hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —