AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Bülent Korkmaz ve Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Aslan ile birlikte Biga esnafını ziyaret ederek nabız tuttu. İlçe Başkanı Ahmet Şahin önderliğindeki heyet, Biga’nın ticari kalbinin attığı sokaklarda esnafla bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretlerde; esnafın talep, öneri ve beklentileri birinci ağızdan dinlendi. Heyet, her dükkana misafir olarak hayırlı işler dileklerini iletti.
"Biga Esnafı Şehrimizin Dinamosudur"
Ziyaretler sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan İlçe Başkanı Ahmet Şahin, esnafın ekonomideki kritik rolüne vurgu yaparak şunları söyledi: " Biga’mızın ekonomik ve sosyal hayatının temel taşı olan esnaflarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bizim siyasetimiz masa başında değil, milletimizin içinde, dükkanında, hanesinde şekillenir. Esnafımızın derdi derdimiz, talebi yol haritamızdır. Güçlü bir Biga için esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz."
Kadın Kolları ve Teşkilat El Ele
Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Aslan ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Bülent Korkmaz da ziyaretlerde esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kadın esnafların taleplerine özel ilgi gösteren Çiğdem Aslan, Biga’nın kalkınmasında kadın girişimciliğinin önemine dikkat çekti.
"Ziyaretler Periyodik Olarak Sürecek"
AK Parti Biga İlçe Teşkilatı, bu tür ziyaretlerin sadece belirli dönemlerde değil, periyodik olarak devam edeceğini; halkın ve esnafın sesini her zaman en üst mercilere ileteceklerini belirtti. Gün boyu süren ziyaretler, esnafla çekilen hatıra fotoğrafları ve sıcak sohbetlerle sona erdi.