Tarih: 23.12.2015 19:08

Esnafa Cansuyu

Facebook Twitter Linked-in

Esnaf ve sanatkarların, makine, ekipman ve demirbaş alımları, işyeri modernizasyonu veya hammadde ve döner sermaye ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerinin kefaleti ile 30 bin liraya kadar sıfır faizli kredi verilmesine başlandı.

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Birliği Başkanı İbrahim Ejder, bu uygulama kapsamında kredi başvurusunda bulunacakların, kredinin kullanım amacını yazılı olarak taahhüt etmelerini, ayrıca başka bir hibe kredi kullanmadıklarını gösteren KOSGEB´den alınacak yazıyı da başvuru esnasında kooperatife ibraz etmeleri gerektiğini söyledi.

Birlik Başkanı İbrahim Ejder, her esnaf ve sanatkarın kriterlere uymaları halinde sıfır faizli bu önemli kredi fırsatından yararlanabileceklerini belirtti. Ejder, daha önce kredi kullanan üyelerin kredi borcu bakiyelerini 01 Aralık 2015 sonrasına bırakmamaları gerektiğini, bu tarih sonrasına bakiye bırakanların bu imkandan yararlanamayacağını kaydetti. Ejder kredi ile ilgili bilgi almak isteyenlerin Kooperatif merkezine başvurmalarını istedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —