Chp´li Başkanların Biga Mesaisi

Chp´li Başkanların Biga Mesaisi

Ülke gündeminden yerel sorunlara kadar birçok konuyu masaya yatırdılar

Çanakkale´nin CHP´li Belediye Başkanları 28 Nisan Perşembe günü olağan hale gelen toplantıları için Biga Belediye Başkanı İsmail Işık´ın ev sahipliğinde bir araya geldiler.

Belediye Başkanları Toplantısı´na Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan katıldılar. Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz ise önceden belirlenmiş programı nedeniyle toplantıya katılamadı.

Toplantı öncesi Kahraman Şehidimiz Ulaş Açıkgöz´ün Kalafat köyünde yaşayan ailesini de ziyaret eden 8 belediye başkanı, şehit annesi Kaniye Açıkgöz´e özel olarak evlerinde ağırlama teklifinde bulundular. Ziyarette şehidimizin ablası Gülşen Mutlu da yer aldı.

Ziyaretin ardından MRG Otel´de toplantı salonuna geçildi. Saat 17:30´da başlayan toplantının ilk bölümünde araştırma, eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunan Metropoll Araştırma Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Özer Sencar, ülke gündemi ile ilgili yaptıkları anketlerle ilgili sunum gerçekleştirdi. Toplantının ikinci bölümünde ise Biga Belediye Başkanı İsmail Işık; iki yıllık çalışma döneminde gerçekleştirdikleri çalışmalar ve planlanan projelerle ilgili bir sunum yaptı. Çalışmalar ve projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunan belediye başkanları; fikir, proje ve çalışmalarla ilgili önerilerde bulundular ve uygulayabilecekleri çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldılar. Toplantının son bölümünde ise Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar ve Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Gestaş ile ilgili geçişlerde yaşadıkları sorunları gündeme getirdiler.