ARSLAN VE HEYETİNDEN TURAN'A ZİYARET

ARSLAN VE HEYETİNDEN TURAN

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, “Çanakkalemizde muhalefeti, iktidarı polemik üreteceğine, hizmete odaklansa Türkiye Yüzyılı’na damgamızı vururuz” dedi.

Turan’ı Kepez Belde Belediye Başkanı Birol Arslan, Kepez Ak Parti Belde Belediye Meclis Grup Başkanvekili İbrahim Yüksel Gökdeniz, CHP’li ve AK Partili belde belediye meclis üyeleri ziyaret etti. Turan, Kepez heyetine bakanlık faaliyetleri hakkında da bilgi vererek, Güvenlik ve Acil Durumlar Merkezi’ni (GAMER) gezdirdi. Arslan ise Turan’a, Kepez’de emekli bir öğretmenin yaptığı kendi portresinin bulunduğu tabloyu hediye etti.

AK PARTİLİ VE CHP’Lİ ÜYELERİN BİRLİKTE ZİYARETİ KIYMETLİ

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, parti ayrımı yapmadan bizleri dinlediği, her zaman kapısını açtığı ve Çanakkale’ye yaptığı sonsuz hizmetlerden dolayı Turan’a teşekkür etti. Arslan, Kepez’in sorunlarıyla alakalı Turan’ı bilgilendirdi. Turan ise, Çanakkale’nin bir evladı olarak memleketine hizmet etmeye gayret ettiğini söyleyerek, “Kamu menfaati olan her alanda herkese destek olmaya gayret ediyoruz. Ak Partili ve CHP’li meclis üyelerinin beraber bu ziyaretini kıymetli buluyorum. Keşke her siyasi parti temsilcileri de kendi şehirlerinin ve ilçelerinin sorunları için beraber bu adımları atabilse, birçok sorun en baştan hallolur. Başka şehir milletvekilleri şehir menfaati olunca hep birlikte randevular alıp gidebiliyorlar. Keşke bizde de öyle bir ortam olsa. Bugün Ak Partili ve CHP’li meclis üyeleri Kepez’in sorunları için bir arada, Çanakkalemizde muhalefeti, iktidarı polemik üreteceğine, hizmete odaklansa Türkiye Yüzyılı’na damgamızı vururuz” dedi.