Tarih: 10.11.2016 09:41

Amatörler Nefes Kesecek

Facebook Twitter Linked-in

İl Tertip Kurulu hafta sonu oynanacak müsabakaların programını belirlendi. Buna göre geçtiğimiz hafta kendi sahasında Geliboluspor´a 1-0 mağlup olan ve bu hafta yeniden kendi sahasında seyircisinin karşısına çıkacak Bozcaadaspor sahasında geçtiğimiz hafta Yeşil Bayramiçspor´u rahat oyun ve farklı skor ile mağlup eden Kepezspor´u konuk edecek. Cumartesi günü saat 13:30´da 20 Eylül stadında oynanacak müsabakada Bozcaadaspor kötü gidişe dur demek isterken Kepezspor ise Yeşil Bayramiç galibiyetinin ardından ada deplasmanından da puan yada puanlar ile dönmek için mücadele edecek.

 

Arslanca´nin rakibi Bayramiç

Geçtiğimiz hafta cezası nedeniyle Çan´da oynanan karşılaşmada rakibini son dakikalarda bulduğu gol ile 2-1 mağlup eden şampiyonluk yarışından kopmadığını bir kez daha gösteren Arslancaspor kendi saha ver seyircisi önünde Cumartesi günü saat 15:00´de ligdeki kötü gidişine bir türlü son veremeyen Yeşil Bayramiçspor´u konuk edecek. Karşılaşmanın Arslancaspor açısından rahat geçmesi beklenirken Bayramiç´in puan yada puanlar almak için mücadele etmesi beklenecek.

Lider Çanakkale´de 

Süper Amatör kümeye iyi bir başlangıç yapan ve 4´de 4 yaparak liderliğini namağlup olarak sürdüren Bigaspor kendi saha ve seyircisi önünde en yakın rakibi Çanakkalespor´u 2-0 mağlup ederek moral bulduğu haftanın ardından bu hafta Pazar günü saat 13:00´de Barbarosspor´a konuk olacak. Seyir zevki yüksek olması beklenen karşılaşmaya Bigaspor seyircisinin de ilgi göstermesi bekleniyor.

Ada´nın konuğu Lapseki

Geçtiğimiz hafta Ezine deplasmanında bir gol ile 3 puanı alan Adaspor kendi sahasında Barbarosspor´u 2-1 mağlup eden Lapsekispor´u konuk edecek. Pazar günü saat 14:00´de Biga İlyas Bayram Stadında oynanacak karşılaşmada her iki takımında 3 puan için mücadele vereceği 3 puan alan takımın ligde üst sıralara tırmanış göstereceği göz önünde bulunuyor.

Yenice Çanakkale´ye geliyor

Geçtiğimiz hafta sonu Bigaspor mağlubiyeti ile ligde ilk mağlubiyet ile tanışan Çanakkalespor kendi sahasında Pazar günü saat 15:00´de Arslanca mağlubiyeti ile kendi sahasında puan alamayan Yenicespor´u konuk edecek. Çanakkale ve Yenicespor´da geçtiğimiz hafta aldıkları mağlubiyetleri telafi etmek için mücadele edecek olması zevkli bir karşılaşmanın olacağını şimdiden gözler önüne serdi.

Ezine Gelibolu´da

 

Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan çıkış arayan Ezinespor ligin 5. Haftasında deplasmanda Pazar günü saat 15:00´de Mehmetçik Stadında Geliboluspor´a konuk olacak. Bozcaada deplasmanında aldıkları 3 puan ile moral bulan Gelliboluspor´un ligde çıkış arayan Ezinespor ile oynayacağı karşılaşmaya iyi hazırlandığı belirtilirken Ezinespor,´un bu deplasmanda puan yada puanlar alarak ligde moral bulmaya çalışacağına kesin gözüyle bakılıyor.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —