Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri Yenice'de 3 Ocak'ta, Gelibolu'da ise 20 Ocak'ta tamamlandı. Yenice Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı'na çekişmeli bir yarışın ardından Ümit Aynalı kazandı. Gelibolu'da ise mevcut başkan Yasin Efe, büyük bir farkla seçimi önde tamamladı.
Her iki odanın başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'a ziyarette bulundu. Başkanların yanısıra Yenice'den yönetim kurulu üyeleri Veysel Asardağ, Metin Oruç ve Hasan Gürel'in; Gelibolu'dan da yine yönetim kurulu üyeleri Yücel Tok ve Gökhan Sağlam'ın da bulunduğu ziyaret, oldukça samimi bir havada geçti.
Her iki oda başkanına da başarılar dileyen Bülent Turan, şöför esnafının toplumun her kesimiyle teması olan, toplumun adeta nabzını tutan, aynı zamanda ekonomik çarkların işleyişinde çok önemli bir meslek grubu olduğunu ifade ederek, "sizin sorununuz, bizim sorunumuz; kapımız sizlere daima açıktır" ifadelerini kullandı.
Ziyaretlerine gelen yönetimlerin, kongre sonucunda seçilmiş kişiler olmasının önemine vurgu yapan Turan, esnafımızın bu desteğinin yönetimlerin başarısının temel şartı olduğunu da sözlerine ekledi.