Tarih: 05.02.2026 18:08

TOK GÜVEN TAZELEDİ

Facebook Twitter Linked-in

​Eceabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın heyecanla beklenen seçimli genel kurulu, ilçe esnafının yoğun katılımıyla tamamlandı. Divan kurulunun oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede, yönetim ve denetim kurulu raporları ibra edildi.

​Esnaf "İstikrar" Dedi

​Sandık başına giden oda üyeleri, tercihini bir kez daha mevcut başkan Fatih Tok'tan yana kullandı. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından güven tazeleyen Tok, ekibiyle birlikte bir dönem daha Eceabat esnafının temsilcisi olma yetkisini aldı.

"Birlikte Başaracağız"

​Seçim sonuçlarının ardından bir teşekkür konuşması yapan Fatih Tok, şu ifadeleri kullandı: " Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafımızın derdiyle dertlenmeye, haklarını her platformda savunmaya devam edeceğiz. Bize duyulan bu güven, sorumluluğumuzu daha da artırmıştır. Kazanan şahsım değil, tüm Eceabat esnafı olmuştur."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —