ZİRAAT FAKÜLTESİ’NDEN BAŞKAN DENİZ’E ZİYARET

ZİRAAT FAKÜLTESİ’NDEN BAŞKAN DENİZ’E ZİYARET

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Kahrıman, ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’i makamında ziyaret ettiler.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Kahrıman, Başkan Deniz’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde Başkan ve Yönetimine başarılar diledi.

Dekan Prof. Dr. Murat Şeker, “Üniversitenin bilimsel çalışmaları, iş dünyasının talepleri ve gereksinimleri ile birleşince, İlimize büyük katkı sağlayacağı düşüncesindeyiz. Sizlerle yeni dönemimizde güzel projelere imza atmaktan, uyumlu bir şekilde çalışmaktan memnuniyet duyacağız” ifadelerini kullandı.

 

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaretçilere nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, “Üniversite ve Borsa iş birliğinde gerçekleştireceğimiz çalışma ve projelerle İlimize çok ciddi katkılar sağlayacağının bilincindeyiz. Bu çerçevede bizlerde Ziraat Fakültemizin çalışmalarında üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeyi hazır olduğumuzu belirtiriz” ifadelerini kullandı.

Ziyarette tarım ve tarıma dayalı sanayi sektörü ile kamu, üniversite, sanayi işbirliği konularında görüşmeler gerçekleştirildi.