"Yüreğinizi Ortaya Koyun"

Çanakkale Dardanelspor zorlu Manisa virajında. Mehmet Özdemir futbolcularına güveniyor ve ekliyor

SPOR TOTO 3.Lig 2.Grupta zor günler geçiren Çanakkale Dardanelspor zorlu Manisa deplasmanı hazırlıklarını tamamlayarak Manisa´ya gitti.

Dün son antrenmanını Çanakkale´de yapan kırmızı beyazlar gece saatlerinde karayolu ile maçın oynanacağı Manisa´ya geçerek konaklayacağı Saruhan Otele yerleşti. Bugün maç öncesi son antrenmanını Manisa´da yapacak Çanakkale Dardanelspor daha sonra maç saatini bekleyecek.

Ligde şampiyonluğa kadro kuran ve en kötü play-off koşturan Manisa BŞB ile zor bir karşılaşma oynayacak olan Çanakkale Dardanelspor haftayı puan ya da puanlar ile kapatmak istiyor. Ligin tehlike hattından bir an önce uzaklaşıp rahat bir nefes almayı isteyen kırmızı beyazlar maça öncelikle galibiyet için çıkacak.

Zorlu maç öncesi bir değerlendirme yapan teknik direktör Mehmet Özdemir, rakip ayırmaksızın tüm maçlara kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Manisa BŞB´nin güçlü ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduğunu bildiklerini belirten Özdemir, Çanakkale Dardanelspor´un ise şiddetle puan ve puanlara ihtiyaç duyduğuna dikkat çekti ve "Ne rakibi ne başka bir şeyi düşünmüyoruz. Aklımızda sadece kazanmak var. İç saha ya da deplasman ayrımı yapma lüksümüz yok. Manisa´da da sahaya kazanmak için çıkacağız ve her şeyimizi ortaya koyacağız. Oyuncularıma güveniyor inanıyorum. Alacağımız bir galibiyet bize nefes aldıracak" dedi.