Yılmaz 2. Dönem Startını Verdi

Yılmaz 2. Dönem Startını Verdi

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz mazbatasını alarak göreve başladı.

Lapseki Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, mazbatasını alarak göreve başladı.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Lapseki Belediyesi yeni hizmet binası önünde toplanan belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlarla birlikte Lapseki Hükümet Konağına hareket etti.
Lapseki Hükümet Konağı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Salonunda düzenlenen mazbata töreninde, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mehmet Şerif Aktürk Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve belediye meclis üyelerine mazbatalarını verdi.

Yeni seçilen belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir topluluk önünde mazbatasını alan belediye başkanı Eyüp Yılmaz, tören sonrasında konuşurken duygulandı. 35 yıl ardan sonra üst üste belediye başkanlığını kazandığını söyleyen başkan, ?Görevimizin başından hiçbir zaman ayrılmadık. Bugün resmi olarak mazbatalarımızı aldıktan sonra söz verdiğimiz 41 projeyi hayata geçirmeye başlayacağız. Ben teşkilatımıza ve dostlarımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum. Çok emeğiniz var ve emeğinizi unutmak mümkün değil. Gece gündüz demediniz. İki ay evimizde işimiz var aşımız var, çocuğumuz var demeden çalıştınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah rahmet eylesin Şerafettin Teoman abimizden sonra Allah bize nasip etti. Allah´ıma ne kadar şükretsem azdır. Çalışmalarımıza ara vermeden başlayacağız. Bir çok projemiz var. Hepsi hazır ve yarın kazma vurulacak şekilde. Durmak yok yola devam? dedi.

Törenin sona ermesi sonrasında yeni belediye hizmet binasına geçilerek çay ve tatlı ikramında bulunuldu.