Yeşil Bayramiç Spor´da Transfer Atağı

Yeşil Bayramiç Spor´da Transfer Atağı

Yeşil Bayramiç Spor orta oyuncu Ajlan Çölleroğlu ile. pasör Pelin Ceylan´ la anlaşarak yeni sezon çalışmalarında hedeflerini gerçekleştirmek için renklerine bağladı.

 Türkiye Kadınlar 2.Lig´inde Çanakkale´yi temsil eden Yeşil Bayramiç Spor  orta oyuncu Ajlan Çölleroğlu  ile anlaştı.

1994 doğumlu 1,85 boyundaki Ajlan Çölleroğlu,   Daha önce Çerkezköy, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Kağıt, Bartın Polisgücü, Bahçelievler Belediyesi, Maltepe Yalıspor formaları giydi.

 

1992 doğumlu 1.75 boyundaki Pasör Pelin Ceylan ise kulüpte yapılan imza töreniyle yeni sezonda Yeşil Bayramiç Sporda görev yapacak.

Yeşilbayramiç Spor yeni sezon çalışmalarında hedeflerini gerçekleştirmek üzere pasör Pelin Ceylan´ ı renklerine bağladı.

 

Yeşil Bayramiç Spor Kulübü 2.başkanı Bülent Bora, yaptığı kısa konuşmada şu sözlere yer verdi? Yeni sezonda,  Yeşilbayramiç olarak lig de belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için  kulübümüzde yeni isimler ve başarılı voleybolcuların transferiyle  çalışmalarımız devam ediyor. ? diyerek sözlerini tamamladı

Pelin Ceylan, Voleybola Karşıyaka alt yapılarında başlayıp, daha sonra Bolu Belediye, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor,  Düzce 1907,  Bursaspor ve Işıkkent formalarını giydi.