Yeşil Bayramiç Deplasmanda Başlıyor

Yeşil Bayramiç Deplasmanda Başlıyor

2017 ? 2018 Voleybol Sezonu bayanlar ve erkekler 1´inci liglerinin fikstürleri kura çekimi sonucunda belli oldu.

Türkiye bayanlar voleybol 1.liginde mücadele edecek olan Yeşil Bayramiçspor ilk hafta deplasmanda Bahçelievler Voleybol takımı ile oynayacak.

Kura çekimine; Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Genel Sekreteri AV. Nihal İşçi, TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış ve kulüp temsilcileri katılırken, Açılış konuşmasını yapan Türkiye Voleybol Federasyonu Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, ?2017 ? 2018 Voleybol Sezonu kura çekimine hoş geldiniz. Yeni sezonun tüm kulüplerimize ve sporcularımıza hayırlı olmasını diliyor, sakatlıksız, güzel mücadelelere sahne olan bir sezon olmasını temenni ediyorum? şeklinde ifadelerde bulundu.

Yeşil Bayramiçspor bayan voleybol takımı ligteki ilk karşılaşmasını İstanbul deplasmanında Bahçelievler Voleybol takımı ile oynarken, ikinci hafta kendi sahasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor´u ağırlayacak.

Bayanlar 1. Lig A ve B Grubu´nda 1. Devre Karşılaşmaları 01 Ekim - 24 Aralık 2017 tarihleri arasında, 2. Devre karşılaşmaları 06 Ocak - 03 Mart 2018 tarihleri arasında, yarı final mücadeleleri Mart 2018´de, final müsabakaları ise Mart ? Nisan 2018´de oynanacak.