YENİ DÖNEM BAŞKANI KURU

YENİ DÖNEM BAŞKANI KURU

Çanakkale Ticaret Borsası koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, yeni dönemdeki ilk seçimli toplantısını yaparak görev dağılımında bulundu.

Çanakkale Ticaret Borsası’nda yapılan seçimli toplantıya, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, ve İcra Komitesi üyeleri Yunus Sevim, Cem Öner, Çağrı Savaş, Doğan Deniz, Emir Üstün, Emrah Kuru, Emre Yılmaz, Mücahit Esin, Seçkin Sezer, Çanakkale Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan Elver, Genç Girişimciler Kurulu Koordinatörü Gözde Kartal katılım sağladı.

Toplantıda yapılan oylamada TOBB Çanakkale İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanlığına Emrah Kuru, Başkan Yardımcılarına ise Cem Öner ve Emir Üstün seçildi.

Koordinatör Borsa Başkanı Abdullah Deniz, toplantıda yaptığı konuşmasında, Öncelikle Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına ve Başkan Yardımcılığına seçilen kardeşlerimizi tebrik ediyor, yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde kurulmuş olan Genç Girişimciler Kurulu ile koordineli çalışan; genç girişimciliği konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari mahiyette bir kuruldur.Çanakkale GGK, üyelerinin belirlediği konular üzerine, yine kendi bünyesinde oluşturduğu geçici çalışma gruplarıyla çalışmalar yapmakta ve koordinasyonunu Çanakkale Ticaret Borsası aracılığıyla yürütmektedir” dedi.

Başkan Deniz, bugüne kadar Çanakkale Ticaret Borsası olarak genç girişimcilere her türlü desteği vermeye çalıştıklarını ifade ederek, yeni dönemde de birlikte büyük organizasyonlara, büyük projelere hep birlikte imza atacağız dedi.

Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesine seçilen Komite Üyelerine yeni dönemde başarılar dileyen Başkan Abdullah Deniz, ardından Kurul üyelerine Genç Girişimciler Kurulunun amaçları ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Çalışma Usul ve Esasları hakkında bilgiler verdi.

TOBB Çanakkale İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına seçilen Emrah Kuru, seçimli toplantının ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti.

“Öncelikle Sizlerin ve Sayın Başkanımızın desteğini alarak bu önemli göreve seçilmem vesilesiyle hepinize teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunuyorum.

İlimizdeki girişimcilerimizin veya girişimci potansiyeli olan gençlerimizin daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politikalar belirlemek ve gençlerimiz arasında girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek bizlerin başlıca görevidir. Bizlerde ben ve çalışma arkadaşlarım elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulumuzun yeni döneminin hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.