Yeni Yönetimlerden ÇTSO´ya Ziyaret

Yeni Yönetimlerden ÇTSO´ya Ziyaret

Yeni göreve gelen AK Parti Merkez İlçe Yönetimi ve CHP Merkez İlçe Yönetimi ÇTSO´ya ziyarette bulundu.

AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri Odamızı ziyaret etti.

 

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları İbrahim Gün ve Ahmet Selçuk Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Çetin, Emin Bacak ve Genel Sekreter Sema Sandal ev sahipliği yaptılar.

 

Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çanakkale için yereldeki tüm aktörler, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, meslek kuruluşlarının tek vücut olmaları gerektiğini, Çanakkale yararına bir projede diğer kimliklerini bir kenarda bırakarak ortak hareket etmeleri gerektiğini belirtti. "ÇTSO İstiyor"

başlığı ile sunulan 17 maddelik deklarasyonu da bu düşünce ile hazırladıklarını ifade ederek Çanakkale pastasını lezzetini kaybetmeden büyütmek için çalıştıklarını söyledi.  ÇTSO´nun üyesi sayısının 7000´e yaklaştığını belirterek üyelerinin ekonomik hayatlarına katkı sunacağına inanılan projeler geliştirdiklerini belirtti.

 

Deklarasyonda yer alan ve yatırımcı önünde büyük engel teşkil eden mania sorununun Sayın Bülend Engin´in gayretleri ile çözüldüğünü, uçak seferlerinin düzene girdiğini belirterek diğer maddeler ile ilgili de bilgi aktardı.

 

Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu, görüşmenin sonunda günün anısına AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Yıldız´a  plaket takdim etti. Öte yandan CHP Merkez İlçe yönetimide ÇTSO yönetimini ziyaret edenler arasında yer aldı.