Yasin Sevinci

Yasin Sevinci

Genç ve başarılı forvet aylardan sonra yeşil sahalara gol ile dönüş yaptı

Geçtiğimiz sezon İstanbul Sancaktepe deplasmanında talihsiz bir şekilde girdiği pozisyonda sakatlanarak uzun zaman yeşil sahalardan uzak kalan ve zor bir dönem geçiren Yasin Mert Egeli, yeşil sahalara gol ile döndü.

Çok uzun bir süre tedavi gören ve bu sezonun ortalarına doğru iyileşerek takım ile çalışmalara başlayabilen başarılı forvet Yasin Mert Egeli, Pazar günü oynanan zor maçta 1-0 geriye düşen takımının kurtarıcısı oldu. 24 Erzincan maçının ikinci yarısında 59 dakikada Matias Mete´nin yerine oyuna giren genç forvet 8 dakika sonra attığı güzel gol ile takımına eşitliği sağladı. Yasin´in golü ile geri dönen Çanakkale Dardanel, 3 dakika sonra bu kez bir başka ikinci yarıda oyuna giren İlker Sayan´ın golü ile öne geçti ve maçı kazandı.

Yeşil sahalara gol ile dönen Yasin Mert Egeli´yi takım arkadaşları ve kenar yönetim ile birlikte taraftarlar da bağrına bastı. İkinci yarının ilk 4 maçında ciddi kadro sıkıntısı çeken Çanakkale Dardanel için önemli bir kazanç olan Yasin Mert Egeli, hocasının görev vermesi halinde ilerleyen haftalar da gollerine devam etmek istediğini söyledi.