?Yapamayacağım Hiç Bir Şeyin Sözünü Vermem?

?Yapamayacağım Hiç Bir Şeyin Sözünü Vermem?

Avcılar ile bir araya gelen Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan iletilen talepleri hassasiyet ile dikkate alarak değerlendireceklerini söyledi

Seçim bölgesi Çanakkale´ye hafta sonu gelen ve kısa sürede bir çok ziyaret, etkinlik ve çalışmalar yapan Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Cevatpaşa Avcılar Kulübünde Çanakkale merkez ve ilçelerden gelen yüzlerce avcı ile bir araya geldi. Burada avcıların istek, talep ve beklentilerini alan Turan ?Ben yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermem. Geçtiğimiz yıl verdiğim sözleri yerine getirdim. Bu isteklerinizi de hassasiyet ile değerlendireceğim ve gerekli çalışmaları yapacağım? dedi.

 

Yoğun ilginin gösterildiği ziyarette konuşan Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, gündemdeki önemli konular ile ilgili yaptığı konuşmasının ardından avcıların sorunlarını dinledi. Söz isteyen her avcı Turan´dan farklı istek ve taleplerde bulundu. Avcılar, ortak görüş olarak Av yönetmelik ve uygulamalarının yeniden güncelleştirilip güne uygun hale getirilmesinin dışında 65 yaş üstü avcıların vergi ve harç ödemlerinden muaf tutulmasını isterken, Radar Tepesi altında bulunan poligona su bağlanması, verimli kullanılabilecek atış alanlarının oluşturulması taleplerini iletti.

 

Avcıların taleplerini dikkat ile dinleyerek notlar alan Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ?talep ettiğiniz konular ile ilgili gerekli çalışmalar zaman geçirilmeden yapılacağından kuşkunuz olmasın. Ben yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermedim, vermem de? dedi.