Ya Play-Off, Ya Play-Out (!)..

Ya Play-Off, Ya Play-Out  (!)..

Boğazın Sultanları hedefi için bugün karar verecek, ya maçı kazanıp ilk 8 için yola devam edecek ya tehlike hattında mücadele edecek

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Liginde mücadele eden Çanakkale Belediyespor ligin 7´nci haftasında bugün hedef maçlarından birinde daha önemli rakiplerinden Halkbank ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşma bu akşam saat 17.00´de Anafartalar Spor Salonunda başlayacak.

2015-2016 sezonuna Play-off hedefi ile başlayan ancak bu hedefe ulaşmada çok önem taşıyan karşılaşmalarda Nilüfer Belediyespor ve Sarıyer Belediyespor´a mağlup olarak ivme kaybeden Boğazın Sultanları, bu maçlardan birine daha bugün çıkacak. Geçtiğimiz Pazar günü Sarıyer´e kaybeden Çanakkale Belediyespor, Eczacıbaşı karşısında çok önemli bir galibiyete imza atarak tüm dikkatleri üzerine çeken Ankara temsilcisi Halkbank karşısında galibiyet arayacak

Ya Play-Off ya Play-Off

Çanakkale Belediyespor´un bugünkü Halkbank karşılaşması lig maratonundaki gidişatını direk etkileyecek. Boğazın Sultanları  bugünkü zor ve önemli karşılaşmada alacağı sonuç ile ya ilk 8´e kalarak play off iddiasını sürdürecek ya da play out grubunda olacak son 4 takım arasında yer alıp ligde kalma mücadelesine devam edecek.

Taraftara çağrı

Çanakkale Belediyespor yöneticileri ile birlikte teknik heyet ve oyuncular bu zor ve hedefli maçta Çanakkalelilere çağrıda bulunarak tribünlerde kendilerine destek olmaya davet etti. Taraftar desteğinin önemine işaret eden Belediyespor yöneticileri ?Bizleri yalnız bırakmayan Çanakkalelilerin desteğine bu maçta daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Oyuncularımız bu karşılaşmada tribün desteği ile çok daha iyi performans sergileyip zor maçı kazanacaktır. Bugün tüm Çanakkalelileri takımlarına desteğe davet ediyoruz? şeklinde konuştu.

Sultanlar maça hazır

Sarıyer yenilgisini unutarak bugünkü maça odaklanan Çanakkale Belediyespor´un bayan voleybolcuları hazırlıklarını dün yaptıkları iki antrenman ile tamamladı ve kendi tesislerinde kampa girdi. Çanakkale Belediyespor Baş Antrenörü Üzeyir Özdurak, Halkbank´ın iyi bir takım olduğunu belirterek karşılaşmanın her iki takım için de zor geçeceğini söyledi. Play off iddialarının devam edebilmesi için Halkbank maçını kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Özdurak, taraftarların da desteği ile galip gelip ardından oynayacakları İlbank deplasman maçına daha moralli çıkmak istediklerini kaydetti.

Aysun Kavcar ?Kızlarımıza güveniyorum?

Çanakkale Belediyespor Voleybol Şubesi Sorumlusu Aysun Kavcar da yaptığı değerlendirmede bugünkü karşılaşma için öncelikle oyunculara güvendiğini belirtti. Kavcar ?Biz lige başlarken iyi bir takım olma ve iyi mücadele eden bir ekip olma amacı ile hedef çıtamızı bir adım daha yükseğe koymuştuk. Oynadığımız maçlarda aldığımız sonuçlar elbette bizi tatmin etmiyor ancak hedefimizden uzaklaşmış değiliz. Hedef maçlarda kaybettiğimiz puanları telafi edebiliriz. Bugünkü maç da hedef maçlarımızdan birisi olacak. Bu maçı kazanacak ve yolumuza devam edecek güçteyiz. Tüm oyuncularımıza ve teknik ekibimize güvenim tamdır. Bugünkü maçta tüm Çanakkalelileri yanımızda görmek istiyoruz? dedi.