We Are The Champion

We Are The Champion

Boğazın Sultanları Avrupa CEV 3 yolunda ilk engel olan Balkan Kupasını müzesine götürerek aşarak Çanakkale´de şampiyonluk sevincini yaşattı

2015-2016 sezonunu Türkiye Bayanlar Voleybol 1.liginde Avrupa vizesi alarak üstün başarı ile tamamlayan Çanakkale Belediyespor 2016-2017 sezonuna çok iyi başlangıç yaptı.

Üzeyir Özdurak yönetiminde sezon hazırlıklarına başlayan Çanakkale Belediyespor bayan voleybol takımı, Çanakkale´de düzenlenen ve Karadağ ve Bulgaristan temsilcilerinin katıldığı uluslararası ilk resmi organizasyonda Balkan Kupasını müzesine götürdü.

Çanakkale Anafartalar Spor Salonunda 3 gün süren Balkan Kupasında ilk maçında Karadağ temsilcisi AOK Ruder´i 3-0 ile geçen Boğazın Sultanları dün de Bulgaristan temsilcisi Kazanlak takımını aynı skor ile geçerek Balkan Kupası Şampiyonu oldu ve ilk kez katıldığı uluslararası resmi organizasyonda Çanakkale´de özel bir sevinç yaşattı.

Üzeyir Özdurak, ekibi ve öğrencileri CEV 3  Avrupa Ligi yolunu açan Balkan Kupasında ay yıldızlı arma ile Türkiye´yi temsil ettiği Balkan Kupasında şampiyonluğunu ilan etti. Anafartalar Spor salonunda dün maç sonrası oldukça renkli görüntüler oluştu.

Karşılaşmayı Voleybol Federasyonu 3.Başkanvekili Mustafa Ekşi, Çanakkale Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve Çanakkale Belediyespor yönetimi tam kadro izledi.

Maçın ardından kupa seromonisi düzenlendi. İlk önce Balkan Kupasını ikincisi Bulgaristan Kazanlık takımına kupa ve madalyaları verildi. Daha sonra Çanakkale Belediyespor´a madalyaları Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek tarafından verilirken şampiyonluk kupasını ise maçları eşi Hale Gökhan ile birlikte izleyerek destek veren Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan verdi.

Kupa zafer sevincini yaşayan Boğazın Sultanları başarı ve mutluluklarını teknik ekip, yönetim, külüp çalışanları ve tribünlerde destek veren taraftarları ile birlikte paylaşırken ortaya renkli görüntüler çıktı. Çanakkale Belediyespor Balkan Kupasının ardından CEV 3 kupasında 32 takım arasında yerini aldı.  Boğazın Sultanları Aralık ayında Bulgaristan´ın başkenti Sofya´da Levski Sofya takımı ile karşılaşacak ve kazanması halinde ilkb16´ya kalıp Yunanistan temsilcisi Olimpiakos-ÇSM Bükreş ile yapacağı maçın galibi ile karşı karşıya gelecek ve ilk 8 arasına kalıp final grubuna yükselme mücadelesi verecek.