Vekillerde Kayıtlar Tamam

Vekillerde Kayıtlar Tamam

1 Kasım seçimlerinde milletvekili seçilen Ak Parti Milletvekilleri Bülent Turan, Ayhan Gider ve CHP Milletvekilleri Muharrem Erkek ve Bülent Öz mecliste kayıt işlemlerini tamamladı.

CHP Milletvekili Muharrem Erkek mecliste kayıt işlemlerini tamamladı.

CHP Milletvekili Muharrem Erkek, Meclis´e gelerek milletvekili kaydını yaptırdı ve milletvekili rozetini 5 ay içinde ikinci kez taktı. Erkek, rozetini taktıktan sonra yaptığı açıklamada; ? Ülkemiz ve Çanakkale´miz için hayırlı olsun. İyi bir dönem olmasını diliyorum. Demokrasinin, insan hak ve özgürlüklerinin genişlediği; Beyrut, Ankara ve Paris´teki gibi yüreğimizi yaralayan olayların olmadığı, barışın egemen olduğu, hiçbir insanın göçmen, mülteci gibi isimlerle yaşamını kaybetmediği bir ülke ve dünyada yaşamak için elimizden geleni yapmalıyız.? dedi.  7 Haziran´da seçilen vekillerden, 1 Kasım´da tekrar seçilmeleri durumunda, mazbata haricinde ek belge istenmeyen kayıt işlemlerinin ardından, bugün Milletvekilleri TBMM´de yemin ederek görevlerine başlayacaklar. CHP´de Çarşamba günü yapılması planlanan Grup Yönetim Organlarının seçimi ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile SYRIZA lideri ve Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras´ın 18 Kasım Çarşamba günü yapacağı görüşme nedeniyle Perşembe gününe ertelendi.

Öz´de kaydını yaptırdı

Öte yandan CHP Milletvekili Bülent Öz´de mecliste kaydını yaptırarak bugün yapılacak yemin için işlemlerini tamamladı. Öz´de kayıt işleminin ardından yaptığı açıklamada seçimlerin ülkeye hayıtlar getirmesini temenni ettiğini kaydetti.

Turan ve Gider birlikte kayıt yaptırdı

Ak Parti Milletvekilleri Bülent Turan ve Ayhan Gider´de meclise gelerek kayıtla işlemlerini gerçekleştirdiler. Aileleriyle birlikte kayıt işlemini yapan Turan ve Gider daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.