Vatan Partisinden Ak Partiye Ziyaret

Vatan Partisinden Ak Partiye Ziyaret

Vatan Partisi İl Başkanı Aykutalp Avşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Zafer Doğan, Varol Soydan ve Serkan Özbakır, AK Parti İl Başkanımızlığımıza ziyarette bulundular.

AK Parti İl Başkanımız Av. Gültekin Yıldız, yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirirken, milli güvenliğimize yönelik saldırılar karşısında başlatılan Barış Pınarı Harekatı´nın Türkiye´nin en doğal hakkı olduğunu ifade etmiş ve desteklerinden dolayı Vatan Partisi´ne teşekürlerini iletmiştir. Vatan Partisi İl Başkanı Aykutalp Avşar ise " Türkiye bugün tehdit altındadır. Bu tehdit karşısında tüm milletimiz kenetlenmek mecburiyetinde. Fırat Kalkanı ile başlayan ve bugün Barış Pınarı Harekatı ile devam eden terörle mücadele süreci, esasen emperyalizme karşı verilen bir vatan mücadelesidir. PKK unsurları adına Türkiye Cumhuriyeti ile görüşmeye ABD yöneticilerinin gelmesi, bu durumu özetler niteliktedir.

Biz Vatan Partisi olarak, bu mücadelede bütün enerjimizle vatan cephesindeyiz. Türkiye gemisindeyiz. Bu harekat sürecinde vatanseverlerin nasıl aynı gemide olduğunu daha iyi idrak ettik. Milletimizin ezici bir çoğunluğu tek yürek oldu ve Mehmetçiğinin bir adım gerisinde durdu. İşte bir millet, emperyalist tehditlere karşı böyle birleşir ve kenetlenir.

Ak Parti Çanakkale İl Başkanlığına ziyaret amacımız da bu temeldedir. Türk Silahlı Kuvvetleri´nin mücadelesi hepimizin ortak mücadelesidir. " ifadelerine yer verdi.