Vali Erkal´a Brifing

Vali Erkal´a Brifing

ÇTSO faaliyetleri ve projeleri İl İstihdam Kurulu toplantısında değerlendirildi

2015 Yılı 4. Olağan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı 11 Kasım 2015 Çarşamba günü ÇTSO Kongre Fuar Merkezi Bozcaada Salonunda gerçekleştirildi.

Çanakkale Valisi Hamza Erkal´ın başkanlık ettiği toplantıda, İş-Kur tarafından hazırlanan sunum ve Çanakkale İşgücü Piyasası Analiz Raporu´nun sonuçları ile ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal tarafından Odanın faaliyetleri ve gerçekleştirilmesi planlanan projeleri paylaşıldı.

Genel Sekreter Sandal sunumunda; ÇTSO Kongre Fuar Merkezi, ÇTSO İş Merkezi, ÇTSO Çanakkale Evi, ÇTSO Ar-Ge, Games of Troy, , Kiosklar, ÇTSO Su Gösterileri Sistemi, Çanakkale Tanıtım Filmleri, Çanakkale Tanıtım Haritaları, Piri Reis Müzesi, Eğitimler ve Çanakkale Yat Limanı, Lapseki Yat Limanı ve Balıkçı Barınağı, Çanakkale Kruvaziyer İskelesi Ayvacık altı ulaşım iskelesi, Ezine Gıda İhtisas OSB ve Çan OSB, Çanakkale Fuar Merkezi, Çanakkale Ticaret Sitesi ile Çanakkale TOBB Sosyal Bilimler Lisesi ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin de süreci devam eden Oda projeleri hakkında Çanakkale Valisi Hamza Erkal´a detaylar hakkında açıklamalarda bulundu.