?Üzerine Koymalıyız?

?Üzerine Koymalıyız?

Çanakkale Dardanel Teknik Direktörü Mehmet Özdemir sergiledikleri iyi mücadeleden dolayı futbolcularını tebrik etti ve ekledi

Çanakkale Dardanelspor´da teknik direktör Mehmet Özdemir, Kırıkkale deplasmanından alınan galibiyete sevindiklerini ancak takımın sergilediği mücadele ve futbolun daha da sevindirici olduğunu söyledi. Sınırlı bir kadro ile ligde mücadele eden Çanakkale Dardanel´de radikal önlemler alan Özdemir, verdiği taktikleri iyi uygulayan ve başarılı olan futbolcularını tebrik etti ve bundan sonra da üzerine koyarak ilerlemelerini istedi.

 

Önder Karaveli ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına getirilen teknik direktör Mehmet Özdemir, Kırıkkalespor maçını değerlendirdi. Dün futbolcular ile antrenman öncesi bir araya gelen Mehmet Özdemir, aldıkları haklı galibiyetten dolayı öğrencilerini tebrik etti. Özdemir futbolcularına  ?Kırıkkale maçında 90 dakika boyunca iyi mücadele ettiniz ve haklı bir galibiyet elde ettiniz. Bu galibiyet her açıdan çok önemli. Ben kazanılan maç ve alınan 3 puan ile birlikte ortaya koyduğunuz mücadeleyi ve verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirdiğiniz için sevindim? dedi.

Çanakkale Dardanelspor teknik direktörü Mehmet Özdemir futbolculara, bundan sonra çok daha iyi olmaları gerektiğini ve bunun için de çok çalışmaları gerektiğini hatırlattı. Kırıkkale galibiyetini geride bıraktıklarını ve önlerine bakmak zorunda olduklarını belirten Mehmet Özdemir şunları söyledi: ?üzerine koymak zorundayız. Lig çok şeye gebe. Bizim yerimiz asla grubun alt sıraları olmamalı. Oynadığımız rakiplerden daha kötü değiliz. Kaybettiğimiz maçlara baktığımızda tamamen konsantrasyon bozukluğunu, motivasyonsuzluğu ve buna bağlı bireysel hatalar ile karamsarlık tablosunu görüyoruz. Oysa bireysel olarak yetenekli oyunculardan kurulu bir takımız. Takım olarak bir çıkışa ihtiyacımız var. Göreve geldiğimden bu yana gerek futbolcularımız ile bire bir gerekse takım halinde toplantılar ve görüşmeler yapıp onlara eksik ve aksayan yönlerimizi anlattım. Her şeyden önce kendilerine inanmalarını istedim. Özgüven eksikliğini bir an önce üzerlerinden atmalarını istedim. Kemer maçında çok şanssız ve olmayacak goller ile galibiyeti kaçırdık. Batman Petrol maçında da bir çok pozisyonu değerlendiremezken pozisyonsuz goller yedik ve önemli puanlar kaybettik. Kırıkkale maçı bu anlamda çok önemliydi. Bu maçı kazandık ama kazanmaktan öte futbolcularımın özgüvenini kazanmalarına, sahada sergiledikleri istekli ve arzulu futbola sevindim. Şimdi asla geriye bakmayacağız ve üzerine koyarak arzuladığımız çıkışı gerçekleştirmek için çaba göstereceğiz?