Uysal Marketler Zincirine Güçlü Bir Halka Daha

Uysal Marketler Zincirine Güçlü Bir Halka Daha

Perakende sektörünün ve kentin yükselen değeri 19´uncu mağazasını Barbaros Mahalesinde hizmete açtı

Akaryakıt ve Gıda sektöründe Çanakkale´nin önemli ve seçkin markası UYSAL, bir çığır açtığı perakende mağazacalıkta güçlü ve emin adımlar ile ilerlemeyi sürdürüyor. Kısa sürede kapılarını açtığı tüm il, ilçe ve beldede tüketicinin büyük ilgi, beğeni ve tercihini kazanan ve sektöründe öncü bir marka isim olarak güçlenen Uysal, Çanakkale il merkezinde 8, il genelindeki 19.şubesini Barbaros Mahallesi Aziziye Caddesinde hizmete sokarak tüketici ile buluşturdu. Dün kapılarını Çanakkalelilerin hizmetine açan UYSAL Marketler Zincirinin plaj şubesi yoğun ilgi gösterilen mütevazı bir açılış ile müşterilerine "merhaba" dedi.

 

Ezine´de doğan ve ilçenin saygın iş adamlarından Cengiz Uysal tarafından akaryakıt sektöründe güçlü adımlar ile büyüdükten sonra genç işadamı oğlu Süleyman Uysal ile birlikte girdikleri gıda sektöründe önemli gelişim süreci yaşayan ve kısa sürede kurumsal bir yapı kazanarak zincir mağazalar haline gelen UYSAL, zor bir sektör olan perakende mağazacalıkta önce kalite ilkesi ile girdikleri yolda Ezine, Ayvacık, Geyikli ile birlikte Çanakkale merkez ilçede de çok önemli ve güçlü adım atmayı sürdürüyor.

Kurumsal yapısı çerçevesinde kalite ve uygun fiyat politikalarının yanı sıra özel eğitimli ve deneyimli personelin güler yüzlü hizmet anlayışını her zaman önemseyerek tüketicilere duyduğu saygıyı güvene dönüştürerek en önemli kazanımları işletmelerinde yeniden müşterileri ile buluşturan UYSAL sektördeki başarılarının yanında aynı zamanda Çanakkale´nin sosyal, kültürel ve diğer toplumsal eksenlerine ciddi katkıları ile halkın gönlünde de taht kurdu. Sağlıklı büyümeyi başarı ile gerçekleştiren UYSAL, yerel güçlü marka olarak perakende gıda sektöründe Çanakkale´nin yükselen değeri haline gelmenin yanında il ekonomisine sağladığı istihdam, üretim ve sayısız bir çok katma değer ile geleceğe de güçlü mesajlar vermeyi başarı ile sürdürüyor. Perakende ve Mağazacılık sektöründe 19´ncu şubesini Barbaros Mahallesi Aziziye Caddesi No:44/1 adresinde hizmete sunan Uysal Marketler zincirinin mağaza açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. 19´ncu Şubeyi açmanın gururunu yaşadıklarını belirten Uysal Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Uysal, müşterilerinin ihtiyaçlarını anı anına takip ederek Çanakkale halkına en sağlıklı ve kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla düzenledikleri promosyonlarla yapmaya devam edeceklerini belirtti.

2008´DEN 2016´YA.. 19 ŞUBE İLE ÇANAKKALELİLERE KALİTELİ HİZMET

 

Uysal Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Uysal, 19´ncu Şubenin açılışında yaptığı açıklamada; ?Pla Mahallesinde bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz şube ile Çanakkale´de toplamda 19 şubeye ulaşmış bulunmaktayız. Plaj Şubesi merkezdeki 8. Şubemiz olarak hizmete açılmış bulunmaktadır.  Firmamız perakende sektörüne 2008 yılında açtığımız ilk mağaza ile girdi. Büyüyen Çanakkale ile birlikte biz de hemşerilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak gelişmeye devam ettik. Bugün de Barbaros Mahallesindeki kentlilerimiz için hizmete devam ediyoruz.  Mahallemize ve kentimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnternet sitemizden müşterilerimizin ihtiyaçlarını her daim göz önünde bulunduruyoruz? dedi.