Umutlar Yeşerdi 1-3

Umutlar Yeşerdi 1-3

Kırmızı Beyazlar 31.dakikada 1-0 geriye düştüğü maçta Nuri Fatih(2) ve Okan Sarı'nın golleri ile 3 puanı hanesine yazdırarak Çanakkale'ye döndü

Kendi sahasında bir türlü istediği sonuçları alamayan Çanakkale Dardanelspor, zayıflattığı play off umutlarını yeniden yakalayabilmek için çıktığı Çankırıspor deplasmanında çok değerli bir galibiyet ve 3 puan alarak Çanakkale'ye döndü.

Çankırıspor karşısında önce 1-0 geriye düşmesine rağmen ilk yarı sonunda soyunma odasına 1-1 eşitlikle girmeyi başaran Çanakkale Dardanelspor, tamamen üstün oynadığı ikinci yarıda iki gol daha buldu ve sahadan 3 puan ile ayrılmayı başardı. Bu galibiyet ile puanını 42'ye çıkartan kırmızı beyazlar, üstündeki rakiplerinin puan kaybetmesi ile yeniden play offa katılma şansını yakaladı.

Çanakkale Dardanelspor Ensar Enes ve Uğur Aygören'in kadroda yer almadığı karşılaşmaya kalede Murat, savunmada Taner, Suat, Murat Akçay ve Umut, orta alanda Uğur Parlak, Fatih Somuncu, Ufukcan, Nuri Fatih, ileride de Ahmet Yazar ve Okan Sarı onbiri ile çıktı. Maça tutuk başlamasına rağmen oyunda dengeyi kurmaya çalışan Dardanelspor maçın 31'inci dakikasında Özcan Can'ın golüne engel olamadı ve 1-0 geriye düştü.

Çanakkale Dardanelspor karşılaşmanın 33'üncü dakikasında ortaalandan Ufukcan'ı çıkartıp yerine Mertcan'ı alarak forvet hattını güçlendirdi. Daha sonra hücumda daha etkili oyun ortaya koyan Çanakkale Dardanelspor kurduğu baskının sonucunu 40'ıncı dakikada aldı ve Nuri Fatih'in ayağından kazandığı gol ile skoru 1-1'e taşıyarak soyunma odasına umutlu girdi.

İkinci yarıda çok daha istekli ve etkili oyun sergileyen Çanakkale Dardanelspor rakibini adeta yarı alanına hapsetti. Üst üste geliştirdiği ataklar ile rakip kaleye yüklenen kırmızı beyazlar 68'inci dakikada Okan Sarı'nın ayağından kazandığı gol ile deplasmanda 2-1 öne geçti. Bu golden sonra oyunun kontrolünü maç sonuna kadar elinde tutan ve rakibine açık vermeyen Çanakkale Dardanelspor, maçın son dakikasında Nuri Fatih'in ayağından bir gol daha buldu ve sahadan 3-1 galibiyet ile istediği 3 puanı hanesine yazdırarak ayrıldı.

Çanakkale Dardanelspor bu galibiyet ile puanını 42'ye çıkardı ve sıralamada 8'inciliktekli yerini korumakla birlikte üst sıradaki rakipleri ile puan farkını azaltarak yeniden play off şansını yakaladı. Çanakkale Dardanelspor önümüzdeki hafta ligde 2'inci sırada bulunan ve ilk devrede deplasmanda mağlup ettiği Sivas 4 Eylül Belediyespor ile kendi evinde zorlu bir karşılaşmaya çıkacak.