Umutlar Manisa´da...

Umutlar Manisa´da...

Çanakkale Dardanelspor için Manisa BŞB ve Derince Belediye maçları hayati önem taşıyor

SPOR TOTO 3.Lig 2.Grupta tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen ancak ikinci yarının ilk 3 haftasında aldığı yenilgiler ile bu isteği yolunda ağır darbe alan Çanakkale Dardanelspor, hayati önem taşıyan Derince maçı öncesi Manisa deplasmanında alacağı puan ya da puanlar ile hedefine tutunmanın hesaplarını yapıyor.

Geçtiğimiz hafta iyi futbol sergilemesine rağmen kendi hataları sonucu yediği gol ve kaçırdığı penaltı ile HEASK takımına mağlup olan Kırmızı Beyazlar, pazar günü çıkacağı Manisa BŞB deplasmanı hazırlıklarını dün yaptığı taktik antrenman ile sürdürdü. Kırmızı Beyazlı futbolcuların çalışmalarda hırslı ve istekli olması teknik heyeti umutlandırdı.

Kulüp üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmak isteyen Çanakkale Dardanelsporluların, yaşadığı talihsizliklere son verebilmek isteği ile bugün Kilitbahir Köyündeki Cahid-i Sultan türbesine giderek burada takim halinde dua okuyacağı öğrenildi. 

Öte yandan Çanakkale Dardanelspor teknik direktörü Mehmet Özdemir, ligin tehlike hattından uzaklaşma adına futbolcukara Manisa BŞB ve Derince maçlarını hedef gösterdi. Bu iki maçtan alinacak sonuçların ligdeki kaderlerini büyük ölçüde etkileyeceğini belirten Özdemir özellikle düşme hattında mücadele eden en ciddi rakiplerinden Derince maçının 6 puanlık müsabaka olduğunu ifade etti. Bu maç öncesi Manisa deplasmanından alınacak puan ya da puanların moral motivasyon açısından çok değerli olacağının altını çizen Mehmet Özdemir "Manisa maçına kazanmak için çıkacağız. Tüm tedbirlerimizi ve planlarımızı 3 puan için yapıyoruz. Ancak öncelikle mağlup olmamalıyız. Bunun için de konsantrasyonumuzu kazanmak üzerine yoğunlaştırmalıyız. Bunu başarabilecek güçteyiz. Bodrumspor maçında bunu gösterdik. Manisa deplasmanında da tekrarladığımızda kazanmamamız için bir neden yok" şeklinde konuştu.