TÜRKİYE MÜLTECİ YUVASI OLMAYACAK

TÜRKİYE MÜLTECİ YUVASI OLMAYACAK

CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, saha ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Yurttaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştiren Güneşhan, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi.

 

CHP'li Güneşhan Çanakkale'de Cuma Pazarı ve Bayramiç'te panayır ziyareti gerçekleştirdi. Güneşhan'ın ziyaretlerinde CHP YDK Üyesi Serdar Soydan, CHP Çanakkale İl Başkanı S. Güler Koçer, Çanakkale CHP Milletvekili Özgür Ceylan, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Millet İttifakı İl Başkanları, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, parti yöneticileri ve partililer yer aldı.

 

Yurttaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştiren Güneşhan, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi. Ziyaretlerine ilişkin açıklama yapan Güneşhan, "28 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimler için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız ile birebir görüşmeler gerçekleştirerek Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun çalışmalarını anlatıyoruz. Bu seçim artık bir referandum niteliğinde. 10 milyon mültecinin daha gelmesi beklenen Türkiye'nin mülteci yuvasına çevrilmesine izin vermeyeceğiz. Yurttaşlarımızı vatanımız için sandığa gitmeye davet ediyorum. Türkiye’nin üstündeki kara bulutları hep birlikte kaldıracağız." dedi.