Türkiye Ayağa Kalkarsa, Dünyanın Kaderi Değişir

Türkiye Ayağa Kalkarsa, Dünyanın Kaderi Değişir

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Yeni Zelanda´da iki camiye düzenlenen terör saldırısına değinerek, "Geçen hafta menfur bir saldırı gerçekleşti. 50 Müslüman kardeşimiz hiçbir günahı yokken camide namaz kılarken öldü. 50 Müslüman öldü, şehit oldu.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Yeni Zelanda´da iki camiye düzenlenen terör saldırısına değinerek, "Geçen hafta menfur bir saldırı gerçekleşti. 50 Müslüman kardeşimiz hiçbir günahı yokken camide namaz kılarken öldü. 50 Müslüman öldü, şehit oldu. O hain saldırıyı yapan alçak, yayınladığı manifestoda sadece ´Türkiye´ diyor, ´Erdoğan´ diyor. Biliyor ki, bu İslam dünyasının kalbi Türkiye´de atar. Biliyor ki, Türkiye ayağa kalkarsa, dünyanın kaderi değişir" dedi.

 

Lapseki ilçesine bağlı Umurbey belde  belediyesinin arazi tahsisini yapıp, yap-işlet-devret modeliyle hizmete kazandıracağı Umurbey Engelli Bakım Merkezi´nin temel atma töreni ile Umurbey Kadınlar Kahvesi´nin açılışı gerçekleştirildi. Temel atma ve açılış törenine, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Lapseki Belediye Başkanı AK Partili Eyüp Yılmaz, Umurbey Belediye Başkanı AK Partili Sami Yavaş, AK Parti Umurbey Belediye Başkan Adayı Nail Pekşen, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve beraberindekiler ilk olarak kurban kesimi ve duanın ardından Engelli Bakım Merkezi´nin temel atma töreni gerçekleştirdi. Umurbey Engelli Bakım Merkezi, 100 hasta kapasiteli olacak. 50 kişilik personel istihdamı sağlanacak. Bakım merkezinde ruhsal engellilere hizmet verilecek. 4 bin metrekare arsa üzerine 2 bin metrekare kapalı alan inşa edilecek. Ardından Umurbey Kadınlar Kahvesi´nin açılışına geçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından program açılış konuşmalarıyla devam etti.