Turizm Elçilerimiz İzmir´de

Turizm Elçilerimiz İzmir´de

9.Travel Turkey İzmir Fuarında yerini alan Çanakkaleli Turizmciler kentin tanıtımını yapıyor

Çanakkale, Türkiye´nin turizm alanındaki en önemli etkinliklerinden biri olan ?Travel Turkey İzmir Fuarı´nda tanıtılıyor. Bu yıl 9. kez kapılarını açan ?Travel Turkey İzmir Fuarı´nda 900´dan fazla yerli, yabancı katılımcı ve 30´a yakın ülkenin turizm profesyoneli yer alıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi´nin ev sahipliğinde İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılığın ortaklığıyla 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında düzenlenen ?Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı´na Çanakkale Turistik Otelciler Derneği (ÇATOD) ile birlikte çok sayıda Çanakkaleli turizmci katılırken, stantlarda konuklara şehir ile ilgili tanıtımlar yapılıp il ile ilgili broşürler dağıtılıyor.

Pazarbaşı "Verimli bir fuar"

Travel Turkey İzmir Fuarını değerlendiren Çanakkale Turistik Otel İşletmecileri Derneği Başkanı Kemal Pazarbaşı 9.Travel Turkey Turizm Fuarının her geçen yıl daha da verimli geçtiğini belirtti. Bu yıl Türkiye´de turizm sektörünü zor bir süreç beklediğini ancak turizmciler olarak tanıtım anlamında yurt içi ve yurt dışı düzenlenen tüm etkinliklere katılmaya çalıştıklarını söyeyen Başkan Pazarbaşı, İzmir´deki fuardan da olumlu etkiler beklediklerini ve ellerinden geldiğince Çanakkale´yi ve Çanakkale Turizmi enstrumanlarını tanıtmaya gayret ettiklerini vurguladı.

900´den fazla yerli yabancı katılım

Gaziemir´deki İzmir´in yeni fuar alanı ?Fuarizmir?de 25 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan ?Travel Turkey İzmir Fuarı´nda bu yıl 900´dan fazla yerli ve yabancı katılımcı ile 30´a yakın ülkenin turizm profesyoneli yer alıyor.

Bu yılki fuarın Partner ili Adana olarak belirlenirken, fuara katılımcı ülke olarak Türkiye dışında ABD, Fransa, İspanya, Sri Lanka, Almanya, Gana, İtalya, Arjantin, Güney Kore, Kosovo, Ürdün, Avusturalya, Gürcistan, Namibya, Yunanistan, Bosna Hersek, Hindistan, Polonya, Zimbabwe, Bulgaristan, Hong Kong, Portekiz, Çin, İran, Fas, İsrail ve Sırbistan katılıyor.