Turan'dan Vali ve İl Ziyareti

Turan

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale’de bir dizi programlar kapsamında Çanakkale Valiliği’ni ve AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Turan ilk olarak AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve AK Parti Çanakkale Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Esra Yüksel ile birlikte Valiliği ziyaret ederek Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’la şehrin gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Turan ziyarete ilişkin, “Çanakkale Valiliğimiz, içinde bulunduğumuz salgın sürecinde hiçbir hemşehrimizin mağduriyet yaşamaması için canla başla çalışıyor. Şehrimizin güvenliğinin ve asayişinin sağlanmasında, hizmetlerin uygulamaya geçilmesinde bağlı birimlerle büyük bir koordinasyon içinde. Görüşmede aynı zamanda Çanakkale’ye yapılacak yeni projelere ilişkin istişarelerde bulunduk.” dedi.

 

Daha sonra AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Turan, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek teşkilat çalışmaları üzerine toplantı yaptı. “Teşkilat çalışmalarımızda ana gayemiz hemşehrilerimize hizmettir.” diyen Turan; “Şehrimize hizmette hiçbir alanı boş bırakmamak için ilgili tüm birimlerimizle görüşme gayretindeyiz. İl Başkanlığımız, Kadın Kollarımız, İlçe Teşkilatlarımız ve Gençlik Kollarımızla şehrimize karşı büyük bir sorumluluk duygusuyla hareket ediyoruz. Teşkilatçılık seçime yatırım değil, gönüllere yatırımdır.” şeklinde konuştu.