Turan´dan Sosyal Konutlar Müjdesi

Turan´dan Sosyal Konutlar Müjdesi

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan Sosyal konutlar projesiyle ilgili müjdeyi Yenice ilçesinde katıldığı Esnaf ve Sanatkarlar odası toplantısında verdi.

Turan, Yenice Esnaf ve Sanatkarlar Odasının düzenlediği toplantıda yaptığı açıklamada İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu´nun Erzurum´da yaptığı tatile değinerek ; ?Elazığ´da deprem var adam Erzurum´da kayak yapmayı yeni siyaset anlayışı olarak düşünüyor. Mesele Elazığ´ın derdini yüreğinde hissetmek o gün herkes ağlarken sen gülüyorsan bu yeni siyaset değil eski siyasettir. Türkiye´nin gömdüğü bıraktığı siyasettir bu. Seçim yok Ankara´nın yoğunluğuna rağmen Gelibolu, Çan ve Yenice´de esnafımızla birlikte olmak için buradayız? dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Sosyal Konutlar projesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´nda ki işlemlerinin bittiğiniifade ederek; ? Çanakkale´de eski yıllarda yapılan sosyal konutlar var. Depreme dayanıksız olduğunu biliyoruz. Kentsel dönüşüme girmesini istiyoruz. Çevre müdürlüğü çalışmasıyla beraber Bakanlık ayağı dediğimiz bölümü bitti. Bakanlık riskli alan ilan etti. Bundan sonra Çanakkale belediyesi hangi bina yıkılacak, nasıl süreç işlenecek iş belediyede. Bundan sonra belediye adım atacak biz omuz vereceğiz?dedi.