Turan Doludizgin?

Turan Doludizgin?

Ak Parti Milletvekili adayı Bülent Turan seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürdü

Çanakkale´de 1 Kasım seçimleri öncesi tüm dikkatlerin yoğunlaştığı Çanakkale Milletvekili ve Ak Parti Milletvekili Adayı Bülent Turan seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Sergilediği performans ve enerjisi ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Bülent Turan Çanakkale merkez ve ilçelerinde her zaman olduğu gibi sahada çalışmalarını sürdürdü. Turan Çanakkale´de çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Çanakkale´de sevinç yaratan Orman Bölge Müdürlüğü´nün yeniden açılmasını bireysel çabaları ile sağlayan Turan, bu kuruluşa da ziyaret ederek personeli ile bir araya geldi. Bülent Turan Ayvacık ilçesini de ziyaret ederek

Turan Esnaf Odaları Birliğini ziyaret etti sorunlarını dinledi

AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan Esnaf Odaları Birliği´ni ziyaret etti. Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu ve İlçe Oda Başkanlarının yer aldığı toplantıda Turan esnafın sorunlarını dinledi, 5 aylık süreçte kazandırılan hizmetleri anlattı.

Turan, "Esnafımızı sık sık ziyaret ediyoruz. Sorunları not alıp çözüme kavuşturmak için uğraşıyoruz. Esnafımızın Biga´da araç muayene hizmetinin yetersiz olduğu yönünde bir talebi olmuştu. Haftada iki günden altı güne çıkardık. Siyasi parti ayırt etmeden çalışıyoruz. Biga´yı da içine alan Çan, Yenice bölgesinde Atık Yönetimi Tesisi kuruyoruz. Çanakkale´nin üçte birinin çöp sorunu çözülecek. Sizlerin talebi doğrultusunda sorunları bir bir ele alacağız. Ancak Ankara´ya ne kadar güçlü gidersek elimiz o kadar güçlü olur. Daha çok hizmet getiririz. Bizim derdimizi en iyi anlayan esnafımız, 1 Kasım´da bizim arkamızda durursa biz de sizi mahcup etmeyiz" dedi.

Turan´dan Orman Bölge Müdürlüğüne ziyaret

Geçtiğimiz gün Çanakkale´de Orman ve Su İşleri Bakanı´nın talimatı üzerine tabelası asılan Orman Bölge Müdürlüğü´nü AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ziyaret etti.

Bölge Müdürlüğü personeli ile görüşen Turan açıklamalarda bulundu. Turan, "Bölge Müdürlüğü şehrimize hayırlı olsun. Büyük bir bölümü orman olan Çanakkale´ye bölge müdürlüğü bir ihtiyaçtı. 5 aylık belirsizlik sürecine rağmen büyük uğraşlarla tabelayı astık. Çanakkale´mizin önemli birkaç başlığı var çözüme kavuşturulması gereken. İstikrar hükümetinde bütün bu talepleri hızlıca teker teker ele alacağız" dedi.

Turan Ayvacık´ta 1 Kasım´ı işaret etti

1 Kasım´a günler kala seçim çalışmalarını ilçelerde sürdüren AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan Ayvacık´taydı. İlk olarak parti teşkilatı tarafından hazırlanan aşureyi vatandaşlara dağıtan Turan daha sonra pazar esnafını ziyaret etti. Aşure dağıtılan alanda kısa bir konuşma da yapan Turan hizmetlerin devamı için 1 Kasım´ı işaret etti.

Turan, "5 aylık sürece şahit oldunuz. Koalisyon kurmak tercih meselesidir. Ancak milletini, memleketini seviyorsan seçim hükümetine bakan vermeme gibi bir lüksün olamaz. Çünkü bu bir anayasal görev. Üzerine bir de bakanlık teklifini kabul eden Sayın Türkeş´i partiden ihraç ettiler. Tek başımıza göreve gelmek, hizmet etmek istiyoruz. Umarım 1 Kasım´da ortaya çıkacak tablo bize beş aylık süreci rafa kaldırmaya izin verir. Aksi halde yaşadığımız bu belirsiz süreç kalıcı hale gelecek" dedi.