Tuna Muhtarlarla Buluştu

Tuna Muhtarlarla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Milletvekili ve adayı İbrahim Kürşat TUNA, Çanakkale merkez ve merkeze bağlı köy muhtarlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Merkeze bağlı muhtarlarla buluşmaya MHP İl Başkanı İsmet BALKAN, İl ve İlçe Yöneticileri, İl Genel Meclis Üyeleri katıldı. Görüşmede ilk olarak açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Recep Cahit Özer; ?Milliyetçi Hareket Partisi´nin il genel meclis üyeleri olarak bizler özel idarede köylerimize hizmet götürmek için çalışma yaparken hangi köyden hangi siyasi partiye ne kadar oy çıktı diye bakmayız. Biliyoruz ki, muhtarlarımız köyünüze hizmet götürmek için çabalıyorsunuz. Köyünüze hizmet götürme derdindesiniz. Bizde MHP Grubu olarak elimizden geldiğince tüm hizmet sizlere ayırım yapmaksızın ulaştırmaya çalışıyoruz. Köy muhtarlarımızın, köy de yaşayan insanlarımızın emrindeyiz? dedi.

TUNA;"MUHTARLARIMIZI ÖNEMSİYORUM"

MHP Çanakkale Milletvekili ve Adayı İbrahim Kürşat Tuna ise; muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Tuna; ? 7 Haziran´dan sonra yeniden bir seçim sürecine girdik. Pek çoğunuzun köy hayrında yahut bir sorununda sizlerle beraber oldum. Muhtarlarımızın birçoğu ile geçmişten bu yana bir dostluğumuz var. Hepiniz benim için çok önemlisiniz. Köyünüzün köylümüzün sorunlarına da çözüm bulmak için yürekten duyarlılık gösteriyorum. İl genel meclis üyelerimizde, il genel meclisinde köylerinize hizmet götüre bilmeniz amacıyla ağırlıklarını hissettiriyorlar. Bunları el birliği ile birlikte yapmaya devam edeceğiz? dedi.

"AYRIŞMAYA SON VERECEĞİZ"

Tuna muhtarlara seslenerek; ? Türkiye´nin onarılması gereken sorunları var. Çözülen milletin bütünleştirilmesi gerekiyor. Demokrasinin ve hukukun üstünlüğünün yeniden tesis edilmesi gerekiyor. Ekonomik, siyasi, sosyal ve teknolojik alanlarda yapılacak atılımlarla Türkiye´yi içine girdiği kısır döngüden kurtarmamız gerekiyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz bunu yapabilecek kadrolara sahibiz. Sizlerde bu yaşanan olumsuz tablonun farkındasınız. Genel de yaşadığımız bu ayrışma ve kutuplaşmayla son günlerde özellikle yerelde de karşılaşmaya başladık. Buna artık tam anlamıyla bir son verilmesi gerekiyor. 1 Kasım seçimleri bunun için bir fırsat. Bu fırsatı iyi kullanalım birlikten güç doğar. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz muhtarlarımızın yanındayız sizlere güveniyoruz? dedi.

"ULAŞILABİLİR BİR MİLLETVEKİLİ OLDUM"

Bizim önceliğimiz her zaman Çanakkale olacak diyen Tuna; ? 7 Haziran seçimlerinden sonra hiç kimseyi kırmadan, ötekileştirmeden, yok saymadan tüm kesimleri kucaklayarak çalışmalarımızı sürdürdük. Sadece bize oy verenlerin değil Çanakkale de yaşan 500 bin den fazla insanımızın vekili olduğumuzun sorumluğunu omuzlarımızda hissettik. Ulaşılabilir bir milletvekili oldum. Her birinizde cep telefonun vardır ve birçoğunuzla görüşüyoruz.1Kasım seçimlerinden sonra inanıyorum ki, çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz? dedi.

ÜLKEMİZİN ve ÇANAKKALE´NİN DEĞERLERİYLE OYNADILAR

Çanakkale´nin hassasiyetlerini biliyoruz diyen Tuna; CHP´li Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN ve Milletvekili Muharrem ERKEK´e sert çıktı. Tuna; ? Çanakkale halkının milli ve manevi değerleriyle oynadılar. Belediye başkanı sanki bir başka partinin HDP´nin başkanıymış gibi kalktı pilav dağıttı. HDP barajı geçti diye. CHP Milletvekili yaptığı konuşmada sınırlarımızda PYD olabilir dedi. PYD-PKK ikisi de terör örgütüdür ve birbirinin uzantısıdır. Yerelde ve genelde samimiyetini yitirmiş HDP´nin yardakçısı Atatürk´ün kurduğu partinin çok uzağında kalan bir CHP ile karşı karşıyayız. 13 yıldır ülkemizi karanlığa iten AKP´den ise artık hiçbir şey beklenemez. AKP´nin çözüm süreci dediği süreçle kontrolsüz bir şekilde gelinen noktada ödediğimiz canlar ortada. Her gün şehitlerimiz geliyor. Terör olaylarıyla karşılaşıyoruz. Bilinmesini isterim ki, terörle mücadelemiz sonuna kadar kararlılıkla devam edecektir? dedi.