Truva Atı`nın Üzerinde Şov Yaptı

Truva Atı`nın Üzerinde Şov Yaptı

Çanakkale kordonundaki 12,4 metre yüksekliğinde Truva Atı`nın üzerine çıkan ve alkollü olduğu iddia edilen şahıs, dakikalarca tehlikeli şekilde şov yaptı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Kordon Boyu`nda meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen M. G. (56) kordon boyunda sergilenen 12,4 metre yüksekliğindeki Truva Atı`na tırmanıp üzerine çıktı. Atın üzerinde gezinmeye başlayan şahsı görenler, intihar edeceğini düşünüp polisi arayarak bilgi verdi. Kordon boyunda yürüyüş yapan yüzlerce vatandaş bir anda atın etrafında toplanıp, üstünde adeta şov yapan kişiyi dikkatle izlemeye başladı. Bir ara atın dizginini olarak üzerinde bulunan halatı eline alıp sürmeye çalışan M. G., her an ayağı kayıp aşağıya düşecekmiş gibi üzerinde dolaştı. Bazı vatandaşlar yaşananları cep telefonuyla görüntülemeye çalışırken, bazıları ise seslenerek, `Dur orada kıpırdama, düşeceksin` diye bağırıp uyardı.

Bir süre sonra olay yerine itfaiye aracı ve erleri geldi. İtfaiye erlerinin de bulunduğu yerde durması için uyardığı şahıs buna aldırış etmeden bir süre daha atın üzerinde dolaştıktan sonra, kendi imkanlarıyla inmeye başladı. Bu sırada da tehlikeli anlar yaşandı. İtfaiye erleri ve vatandaşlar kendisine yardım etmek istedi. Ancak şahıs, kimsenin yardım etmesine izin vermeyerek, uzun uğraşlar sonrasında aşağıya inmeyi başardı.