TİCARET ODASINDAN ZİYARET TURU

TİCARET ODASINDAN ZİYARET TURU

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu üyeleri, bir dizi ziyaret turu gerçekleştirdi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit’iziyaret etti.

Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığında gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Ayşe Önen Özoğuz, Deniz Tennioğlu, Şakir Kutluay ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Çanakkale İli, 671 km. ile Türkiye’nin en büyük ikinci kıyı ve sahil şeridine sahip şehridir. Bizler de bu doğal kaynağımızı, İlimizin ve Ülkemizin ekonomisine kazandıracak çalışmaları hayata geçirmeyi planlıyoruz. Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit’e işbirliği ve destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulunun nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, kendilerine yeni çalışma dönemlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

BARO YÖNETİMİNE ZİYARET

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Çanakkale Baro Başkanı Hande Keskin ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Çanakkale Barosunda gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Akın Yalman, Ayşe Önen Özoğuz, Deniz Tennioğlu, Şakir Kutluay ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale Baro Başkanımız Hande Keskin ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettik. Baromuzla yapılabilecek işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Baro Başkanımız Hande Keskin ve yeni Yönetimine çalışmalarında başarılar diledik.” dedi.

Çanakkale Baro Başkanı Hande Keskin; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Yönetim Kuruluna nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Her zaman işbirliği içinde çalıştığımız kurumlar arasında yer alan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna ben de yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

ESNAF ODASINA ZİYARET

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Sayın Ünal Özcan’ı ziyaret etti.

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde gerçekleştirilen ziyarette; “Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Ayşe Önen Özoğuz, Deniz Tennioğlu, Şakir Kutluay ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan’ı ziyaret ettik. Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği sürekli dirsek teması ve işbirliği içinde olduğumuz kurumlar arasında yer alıyor. Yeni dönemde hep beraber Çanakkale için yine projeler üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Yönetim Kurulu üyelerine başarılar diliyor, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

ÇOMÜ'YE ZİYARET

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ı ziyaret etti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Akın Yalman, Ayşe Önen Özoğuz, Deniz Tennioğlu, Şakir Kutluay ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Sedat Murat’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Üniversitemiz Odamızın en önemli paydaşları arasında yer alıyor. İlimiz ekonomisinin büyümesi ve gelişmesi için Kamu-Sanayi-Üniversite işbirliğinde beraber projeler üretiyor ve işbirlikleri gerçekleştiriyoruz. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Sedat Murat ve ekibine bu anlamda ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası İlimizin en büyük sivil toplum kuruluşu ve iş dünyasının temsilcisidir. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve yeni Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diliyor, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.