TEŞKİLATIN KÜÇÜĞÜ BÜYÜĞÜ OLMAZ

TEŞKİLATIN KÜÇÜĞÜ BÜYÜĞÜ OLMAZ

Turan, Çanakkale Lapseki’de Ak Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği programa katıldı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, “Teşkilatın küçüğü büyüğü olmaz. Bir mahallede ki yönetim kurulunun göreviyle, Cumhurbaşkanının görevinin aynı olduğu kanaatindeyim. O kendi alanında sorumlu biz kendi alanımızdan sorumluyuz herkes kendi işini iyi yaptığında o teşkilatın kıymeti çok daha farklı olur” dedi.

Turan, Çanakkale Lapseki’de Ak Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği programa katıldı. Dalyan Mahallesinde yeni açılan irtibat bürosunu ziyaret eden Turan’a, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin eşlik etti. Turan, makamların gelip geçici olduğunu ve asıl meselenin vatandaşa hizmet etmek olduğunu söyledi.

‘Herkes kendi işini iyi yaptığında o teşkilatın kıymeti olur’

Turan, “Biz bir ekibin parçalarıyız, bir zincirin halkalarıyız, herkes kendi olduğu yerde en iyisini yapmaya çalışırsa ekip olduğu gibi ayağa kalkar ve beraberinde kıymetli işler yapılır. Bakınız bugün herhangi bir toplantı için bir arada değiliz, bir ilçe başkanlığında da değiliz bir mahallemizin yönetimiyle beraberiz. Ben meseleye şöyle bakıyorum, teşkilatın küçüğü büyüğü olmaz. Bir mahallede ki yönetim kurulunun göreviyle Cumhurbaşkanının görevinin aynı olduğunun kanaatindeyim. O kendi alanında sorumlu biz kendi alanımızdan sorumluyuz. Herkes kendi işini iyi yaptığında o teşkilatın kıymeti çok daha farklı olur. Hep ne diyoruz ‘Bir zincir en zayıf halkası kadar sağlamdır’ düşünün; ‘çok güçlü bir teşkilat var, çok zayıf bir Cumhurbaşkanı var hiç yürür mü’ tabiki yürümez. Tersi çok güçlü bir genel başkan var, ama süper zayıf, kavgalı polemikli, iş yapmayan teşkilat var iş yürür mü yürümez. ”dedi.

Hasan Engin” Güçlü bir teşkilatlanma yapısına önem veriyoruz. İlçemizdeki üç mahallede mahalle başkanları ve yönetimlerini aktif hele getirdik. Özellikle dalyan mahallesine ayrı bir önemem verdiğimizi belirtmek istiyorum sizleri de aramızda görmekten çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum ”dedi.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” İlçe merkez ve diğer iki mahallemize ne yapılıyorsa Dalyan mahallesine de bu güne kadar hep yaptık bu arayı ayırmış değiliz. Şunu söylemek istiyorum göreceksiniz Dalyan mahallesi

birkaç yıla kadar çok farklı olacak. Eksiklerimiz var mı evet var bu dalyan mahallesi için değil sadece her yerde çalışmamız var”dedi.