Temizlik Ekipmanları Dezenfekte Ediliyor

Temizlik Ekipmanları Dezenfekte Ediliyor

Gelibolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, temizlik ekipmanlarını belirlenen program doğrultusunda özel dezenfektanlar kullanarak basınçlı suyla yıkamak suretiyle dezenfekte ediyor.

Çevre temizliği konusunda yaptığı başarılı faaliyetlerle dikkat çeken Gelibolu Belediyesi, temizlik ekipmanlarını özel dezenfektanlar kullanarak basınçlı suyla yıkamak suretiyle dezenfekte ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çöp kamyonları ve konteynerlerin yapıları gereği çok çabuk kirlenen, çevre sağlığına, estetiğine zarar veren araç ve ekipmanlar olduğuna dikkat çekerek, ?Zaman içinde oluşacak kirliliğin önüne geçmek amacıyla çöp kamyonlarını her vardiya başlangıç ve bitişinde, çöp konteynerlerini ise belirlenen program doğrultusunda özel dezenfektanlar kullanarak basınçlı suyla yıkayarak dezenfekte ediyoruz? açıklamasında bulundular.

Öte yandan, Temizlik İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, yaz sezonu nedeniyle Hamzakoy plajında yosun ve evsel atık temizliği gerçekleştiriyor. Sahilde biriken çöpler, dalga ve rüzgârla gelen deniz atıkları çalışma programı dahilinde her gün düzenli olarak toplanıyor.