Telafinin Yolu Ekstra....

Telafinin Yolu Ekstra....

Çanakkale Dardanelspor´da alınan seri yenilgilerin moralsizliği ve derin sessizlik hakim. Teknik heyet de futbolcular da aynı görüşte

Erbaaspor ve Tirespor 1922 maçlarının ardından geçtiğimiz hafta da kendi evinde HEASK takımına mağlup olarak kötü gidişini sürdüren Çanakkale Dardanelspor´da düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmanın hesapları yapılıyor.

Pazar günkü yenilginin ardından kırmızı beyazlı kulüpte derin bir sessizlik hakim. Morallerin bozulduğu Çanakkale Dardanelspor´da önümüzdeki pazar günü oynanacak Manisa BŞB maçının hazırlıkları dün başladı. Kırmızı Beyazlı futbolcuların moralsizliğinin yüzlerine yansıdığı gözlenirken teknik direktör Mehmet Özdemir dünkü çalışmadan önce öğrencileri ile bir toplantı yaparak görülen aksaklıklar konusunda sert uyarılarda bulundu. Durumun kritik olduğu konusunda futbolcuların dikkatini çeken Özdemir alınan 3 mağlubiyetin karşılığında 3 ekstra galibiyet almaları gerektiğinin altını çizdi.

Konuşma sonrası yenileme ile başlayan Manisa BŞB maçı hazırlıkları dar alanda top çevirme çalışmaları devam etti. Futbolcuların moralsiz ancak hırslı ve istekli oldukları gözlendi.