Tatil Beldesine Görkemli Camii

Tatil Beldesine Görkemli Camii

Ayvacık´ın Küçükkuyu´ya uzayan kıyı şeridinde yaşayanların ibadet ihtiyaçlarını karşılıyor

Çanakkale´nin Mavi Bayraklı tesis ve plajları ile ünlü Kadırga Koyunda inşa hayırsever bir iş adamı tarafından inşa edilen Camii ve tesisleri kısa sürede tamamlanarak ibadete açıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a da yakınlığı ile bilinen ve Camiinin bulunduğu sahilde yazlık evi de bulunan hayırsever bir iş adamı tarafından geçtiğimiz yıl inşasına başlanan Camiye ve avlusundaki tesislere Fatma-Nuri Erkan ismi verildi. Rize´de kurulan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın adı verilen Üniversite bünyesinde de Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) olarak destek ve eğitime katkı çalışmaları bulunan Fatma-Nuri Erkan adı ile inşa edilen cami, tatil yöresinde yaşayanların ibadet ihtiyaçlarına cevap verecek.

Modern bir mimari ile inşa edilen Fatma-Nuri Erkan Camiinin avlusunda ayrıca yine modern bir tesis bulunuyor. Tesis içerisinde yine yörede yaşayan ve tatillerini geçiren tatilci sakinlerin ihtiyaçlarına cevap verecek bölümler bulunuyor. Camii geçtiğimiz Ramazan ayının başlaması ile kapılarını ibadete açarken, yörede bulunan vatandaşlar, bu görkemli ibadethaneyi yaptıran hayırsever iş adamına teşekkür ederek ?ihtiyacı duyulan bir yapı oldu. Yapanlardan Allah razı olsun? dediler.