Taşcı´dan Sağlık-Sen´e ziyaret

Taşcı´dan Sağlık-Sen´e ziyaret

İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı, Sağlık-Sen Çanakkale Şubesini ziyaret etti.

Çanakkale  İl Sağlık Müdürü  Dr. Ali TAŞÇI  Çanakkale Sağlık Sen Şubesini ziyaret etti.
 
Ziyaret sırasında Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri ve İş yeri temsilcileri de hazır bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette İl deki sağlık hizmetlerinin daha verimli ve kaliteli nasıl sunulabilirliği, Sağlık çalışanların sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu sohbetin verimli olduğu gözlendi. 
 
Sendika Yönetimi tarafından il genelinde her türlü koşul ve şartta büyük bir özveri ile Millete hizmet sunan 112 Acil Sağlık çalışanlarının çalışma şartları ve koşullarının geliştirilmesi iyileştirilmesi amacıyla bilgilendirme yapılarak il dışı sevklerinin mutlaka kontrol altına alınması gerektiği, sevklerin 112 ekiplerine külfet  getirmeyecek şekilde planlanmasını ve Çanakkale´den yoğun bakım ihtiyacı için vatandaşların il dışına gönderilmemesi gerektiği vurgulayarak,  Hastanelerdeki ve toplum sağlığı merkezlerindeki  çalışanlarında talep ve sorunlarını ilettiler.   
 
Çanakkale Sağlık Sen Yönetim Kurulu Üyeleri ve İş yeri temsilcileri ziyaretten memnuniyet duyarak İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı´ ya teşekkürlerini ilettiler.