Süper Atletlerimiz

Süper Atletlerimiz

Çanakkaleli sporcular İstanbul´da düzenlenen Türkiye Şampiyonasından madalya ve derece ile döndü

23-24-25 Ocak tarihlerinde İstanbul´da yapılan Atletizm Yıldızlar ve 16 Yaş Altı Salon Türkiye Şampiyonası´nda ilimizi temsil eden atletlerimiz Çanakkale´ye madalya ve dereceler ile döndü.

 

Çanakkale adına yarışan atletlerimizden 3 sporcu yıldızlar , 8 sporcu ise 16 yaş altı kategorilerinde ter döktü. 1.188 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonada Çanakkaleli sporcular başarılı performans sergiledi ve ilimize derecelerle döndü.

Müsabakalar sonucunda; Yıldız Erkeklerde Aşkın Sadi Aşkın 200 metre Türkiye Şampiyonu, 60 metrede ise Türkiye 4.´sü olurken 16 Yaş Altı Erkeklerde K. Furkan Sivrioğlu Üç Adım Atlamada Türkiye 3.´sü, Uzun Atlamada ise Türkiye 5.´si olarak derece yaptı.  M. Semih Karaatlı´nın Üç Adım Atlamada Türkiye 5´si olduğu şampiyonada Umut Türk 200 metrede Türkiye 6.´sı Nihan Akaman ise 16 yaşaltı kızlarda 60 metrede Türkiye 4.´sü oldu.

 

Atletlerimizden Emre Derya ve Aşkın Sadi Aşkın ayrıca bu yarışmalar sonucunda teknik kurul tarafından 2024 Olimpik Hazırlık ve Eğitim Kampına davet edilerek önemli bir başarıya imza attı.