Süper Amatörde Kritik Hafta

Süper Amatörde Kritik Hafta

Süper Amatör Kümede 4. Hafta programı açıklandı.

İl Tertip Kurulu Süper  Amatörde 4. Hafta programını belirleyerek kamuoyu ile paylaştı. 4. Haftada kritik maçlar lige damga vuracak. Ligin 4. Haftasında yenilenen kadrosuyla lige Çanakkalespor mağlubiyet ile başlayan daha sonra kendi sahasında Barbaros spor ile berabere kalan ve geçtiğimiz hafta Adaspor deplasmanından galibiyet ile dönen Bozcaadaspor kendi saha ve seyircisi önünde gide Barbarosspor beraberliği ile başlayan ardından kendi sahasında Adaspor´a mağlup olan ve geçtiğimiz hafta yine kendi sahasında Kepezspor´u mağlup eden Geliboluspor´u konuk edecek. Pazar günü 13:30´da Bozcaada 20 Eylül stadında oynanacak karşılaşma her iki takım açısından önem arz ederken Bozcaadaspor´un kendi saha ve seyirci avantajını kullanmak için çaba sarf etmesi bekleniyor.

 

Yenice-Arslanca Çan´da

4. haftanın kritik maçları arasında yer alan ligin ilk haftasında oynadıkları Bigaspor maçında yaşanan saha olayları nedeniyle İl Disiplin Kurulu tarafından 1 maç saha kapama cezası alan Yenicespor bu cezasını bu hafta oynayacakları Arslancaspor karşılaşmasında çekecek. Pazar günü saat 14:00´de Çan İbrahim Bodur Stadında oynanacak karşılaşmada Yenicespor Kepez ve Bayramiç galibiyetlerinin ardından seriyi devam ettirmek isterken Arslancaspor ise geçtiğimiz hafta sonu Bigaspor´a karşı aldıkları mağlubiyeti telafi etmek için sahaya çıkacak. Zorlu geçmesi beklenen müsabakaya Çan halkının da ilgi göstermesi bekleniyor.

Ezine yine deplasmanda

Lige kötü bir başlangıç yapan Ezinespor geçtiğimiz hafta Barbaros galibiyeti ile moral bulurken geçtiğimiz hafta kendi sahasında Bozcaadaspor´a mağlup olan ligin flash takımları arasında yer alan Adaspor´u konuk edecek. Stadındaki çalışmalar henüz bitirilemeyen Ezinespor bu haftada kendi sahasında oynaması gereken Adaspor karşılaşmasını Bayramiç´de oynayacak. Pazar günü saat 14:00´de Bayramiç Atatürk Stadında oynanacak müsabakaya seyir zevki yüksek bir müsabaka olarak bakılıyor.

Lapseki´nin konuğu Barbaros          

Ligin ilk 3 haftasında hakem hatalarından yakınan ve son oynadıkları Çanakkalespor karşılaşmasının ardından tepkilerini sesli olarak dile getiren Lapsekispor bu hafta kendi sahasında geçtiğimiz hafta sonu Ezinespor´a mağlup olan Barbarosspor´u konuk edecek. Ligin çıkış maçı olarak kabul edilen Barbarosspor maçına iyi hazırlanan Lapsekispor bu maçtan galibiyet ile ayrılmak isterken rakip Barbarosspor´da Ezinespor mağlubiyetini telafi etmek için sahaya çıkan taraf olacak. Son oynadıkları Ezinespor karşılaşmasında sahadaki eylemleri nedeniyle Antrenör Ahmet Üçüncü ve yönetici Erdal Erol´un disipline sevk edilmeleri nedeniyle sahaya kimin nezaretinde çıkacakları ise cevap bekleyen sorular arasında yerini aldı. Karşılaşma Pazar günü saat 14:00´de Lapseki İlçe stadında oynanacak.

Mutlak 3 puan

Ligin 4. haftasında en kritik maçlar arasında yer alan bir diğer müsabaka ise Kepezspor Bayramiçspor müsabakası olacak. Lige istedikleri gibi bir başlangıç yapamayan her iki takımda mutlak galibiyet parolası ile çıkacakları karşılaşmada 3 puanı alacak takımın ligde bir nebze olsun nefes alacağına kesin gözüyle bakılıyor. Karşılaşma Pazar günü saat 14:00´de Kepez Atatürk stadında oynanacak.

Şampiyonluk adayları Biga´da karşı karşıya

Ligin 4. Haftasında en kritik karşılaşma Biga İlyas Bayram Stadında Pazar günü saat 14:00´de oynanacak. Ligde 3´de 3 yaparka şampiyonluk yarışında iddialı olduğunu kanıtlayan Bigaspor kendi saha ve seyircisi önünde yine geçtiğimiz yıl maddi sıkıntılar nedeniyle Bölgesel Amatör Ligden çekilen ve bu yıl Süper Amatör Kümede yaptığı transferler ile şampiyonluk yarışının iddialı ekipleri arasında kendisini hissettiren lige de 3´de 3 yaparak Biga deplasmanına kayıpsız çıkacak Çanakkalespor´u konuk edecek. Her iki takımda şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemediği karşılaşmaya iyi hazırlanırken Biga´da oynanacak müsabakanın seyir zevki yüksek bir müsabaka olması bekleniyor.