Süper Amatörde Derbi Rüzgarı

Süper Amatörde Derbi Rüzgarı

Nefes kesen mücadeleye sahne alan ligde Bigaspor-Yeni Çanspor ve Bozcaadaspor Arslancaspor maçları haftaya damgasını vuracak

Çanakkale Süper Amatör Lige bu hafta oynanacak 6 karşılaşma ile devam edilecek. Cumartesi ve Pazar oynanacak karşılaşmalar, ligin kaderini etkileyecek nitelik taşıyacak. Haftanın en önemli maçlarından biri ise şampiyonluk hedefi kovalayan Bigaspor ile Çanspor arasında oynanacak.

Ligde yarın iki karşılaşma oynanacak. Saat 14.00´te başlayacak bu maçlarda çıkışa geçen Kepezspor Biga temsilcilerinden Adaspor ile 18 Mart sentetik çim sahada karşı karşıya gelecek. Bir diğer maçta ise Geliboluspor kendi evinde Yenicespor´u ağırlayacak. Zirve yarışında nefes kesen mücadelenin verildiği Süper Amatör Ligde Pazar günü 3 maç oynanacak. Haftanın en önemli maçı ezeli rakipler Bigaspor ve Çanspor Biga´da karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışını direk etkileyecek bu önemli maç İlyas Bayram Stadında saat 14.00´te başlayacak. Çanakkale´deki maçta Hastanebayırıspor Geyikli Belediyespor´u konuk ederken, şampiyonluğun iddialı takımlarından Lapsekispor Lapseki´de Yeşil Bayramiçspor ile karşı karşıya gelecek. Süper Amatör Ligin kapanış maçında ise pazartesi günü ligin namağlup zirve mücadelesi veren iki takımı Bozcaadaspor Arslancaspor önemli derbide karşı karşıya gelecek.