Sultanların Gözü Avrupa´da

Sultanların Gözü Avrupa´da

İki etap halinde oynanacak final grubu maçları sonunda Çanakkale´ye Avrupa Ligi gururunu yaşatmak istiyorlar

2015-2016 sezonunda tamamlanan Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligini 28 puan ile 8.sırada tamamlayarak 3 sezondur mücadele ettiği Dünya Liginde en büyük başarıya imzasını atan Boğazın Sultanlar, şimdi de gözünü Avrupa Liglerine dikti.

7-8-9 ve 22-23-24 Nisan tarihlerinde İzmir´de oynanacak final grubu karşılaşmalarında ilk 2 takım arasında yer alıp Avrupa Liglerinde Türkiye´yi temsil etmek isteyen Çanakkale Belediyespor, iki etap halinde oynanacak final grubunda toplam 6 maça çıkacak. 5. Ve 8. Sıra arasında kalan Nilüfer Beldiyespor, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıyer Belediyesi ile mücadele edecek Boğazın Sultanları Avrupa arenasında Çanakkale rüzgarını estirmeyi hedefliyor.

Ligin tamamlanmasının ve verilen izinin ardından top başı yapan Boğazın Sultanları, önümüzdeki hafta oynanacak klasman maçlarının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Çanakkale Belediyespor Baş Antrenörü Üzeyir Özdurak, ligi başarı ile tamamlayan oyuncularına final grubu maçlarında da güvendiğini belirterek ?ne istediğimizi biliyoruz ve bunu başaracak güçteyiz. Lige 3 hedefle başladık. Zor geçen maratonda ilk iki hedefi yakalama başarısını gösterdik. Şimdi sırada Avrupa hedefimiz var. Çanakkale´ye bu gururu yaşatmak için var gücümüz ile çalışıyoruz? dedi.